Trening Grčke na Bilinom Polju: Pripreme za jedan od najtežih susreta

Radiosarajevo.ba
Trening Grčke na Bilinom Polju: Pripreme za jedan od najtežih susreta
Fudbalska reprezentacija Grčke doputovala je u Zenicu, a izabranici njemačkog stručnjaka Michaela Skibbea u ovim trenucima imaju zvanični trening na stadionu Bilino polje.

Pred veoma važnu utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom, najbolji nogometaši Grčke izrazili su veliku optimističnost, te se nadaju kako će doći do pobjede u ovom izuzetno važnom susretu.

"Treba cijelih 90 minuta da budemo jako oprezni, da igramo dobro, zato što je to jedini način da igramo dobro protiv tako jakog tima kao što je Bosna i Hercegovina. Poznajem mnoge bh. nogometaše koji igraju u Njemačkoj i cijeloj Europi. Oni imaju jako dobre tehničke karakteristike, baš kao i moji igrači, no smatram da se ovakvi igrači iz obje reprezentacije dobro poznaju, te ćemo znati igrati protiv Pjanića, Džeke i drugih", istaknuo je selektor Grčke Skibbe na press konferenciji prije ovog treninga.

On je dodao i kako je ključ uspjeha Grčke reprezentacije u utakmici protiv BiH upravo ta srčanost igrača, te se nada kako će ponuditi dobar nogomet u Zenici.

Podsjećamo, utakmica BiH - Grčka na programu je sutra od 20.45 sati na stadionu Bilino Polje. Ovo je izuzetno važan susret za obje reprezentacije, te smo sigurni da nas očekuje dobra utakmica.

A kako se to grčki nogometaši pripremaju za ovaj susret, pogledajte u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije