Trener slavnog kluba iz Francuske zabranio igračima da poste

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trener

18-ti na tabeli. Pa ne poste cijelu godinu.

BBB

Nikakav trener na ovome svijetu nema pravo da se mješa u ničiji privatni i duhovni život. u Povelji UN-a stoji da je religijsko opredelenje privatna stvar svakog pojedinca. Dakle zagarantovano pravo !

Mostar

Vrlo diskutabilna odluka, ali dok te placa milijunima ima pravo od tebe traziti da daje od sebe maximum

Objektivan i nepristran

Upraznjavati obicaje je naravno sloboda i pravo svakog od nas i neka radi sta ko hoce. Koliko je pametno slusat religije bilo koja da je to, a narocito kad ti se unose u one za zivot najosnovnije obicaje kao prehrana, opet ostavljam inteligenciji svakog od nas. Medjutim biti sportas a zamisljat da mozes bit performantan, a ne jesti je dokaz smanjene inteligencije. Naravno da je trener ispravno postupio. Ovamo neka klub placa debele pare, a nogometas ce onda odlucit hoce li se najest i moc igrat ili ce bit gladan pa pruzit 30% od onog sto moze (ali za iste pare, ne za 30% od zarade?), eh to nije ispravno.

/ Najnovije