Trener Širokobriježana: Upravo mi ćemo prekinuti stopostotni učinak Borca

0
Radiosarajevo.ba
Trener Širokobriježana: Upravo mi ćemo prekinuti stopostotni učinak Borca
Foto: NK Široki Brijeg / Ekipa iz Širokog Brijega samouvjerena pred meč

Uoči derbija 16. kola nogometne Premijer lige BiH između FK Borca iz Banje Luke i NK Širokog Brijega, a koji se igra u subotu, trener "Plavo-bijelih" Toni Karačić istaknuo je kako od svoje momčadi očekuje kvalitetnu izvedbu te pozitivan rezultat.

"U dobrom ozračju putujemo u Banja Luku i gostujemo kod momčadi koja nije izgubila ni jedan bod na domaćem travnjaku, ali čvrsto vjerujem kako ćemo upravo mi prekinuti taj njihov stopostotni učinak. U dobrom smo stanju s igračkim kadrom pa očekujem kvalitetnu izvedbu i naravno pozitivan rezultat", kazao je Karačić.

Vezni igrač kluba s Pecare Mato Stanić istaknuo je kako se protiv Borca neće braniti.

"Nije mi toliko bitna pozicija na kojoj igram, uvijek nastojim dati maksimum za svoju momčad, a u Banju Luku se ne idemo braniti, nego ostvariti pozitivan rezultat. Iz utakmice u utakmicu težimo napredovati na tablici i ova utakmica nam je motiv više, a posebno iz razloga što je riječ o derbiju kola i vjerujem kako ćemo biti prvi koji će iz Banjaluke uzeti bodove", poručio je Stanić.

Trener Toni Karačić nije htio otkrivati sastav, ali je istaknuo kako "vrlo dobro zna odakle iz domaće momčadi prijeti najveća opasnost" uz napomenu kako nikome u ovoj ligi ne želi priznati ulogu favorita u dvobojima protiv njegove momčadi.

Problema s povredama u momčadi s Pecare imaju Branimir Cipetić, koji se ipak vratio treninzima, Tomislav Čuljak, Luka Knežević i Marko Jurić i oni nisu otputovali u Banja Luku, saopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Današnji derbi sudi Ermin Sivac iz Zenice, a utakmica će na Gradskom stadionu u Banjoj Luci početi u 17 sati, uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport TV.

Ova utakmica u ponudi je sportske kladionice MOZZART

Kvota na pobjedu Banjalučana je 1.63, a Širokobriježana 5.30. Kvota za remi je 3.60

Kompletnu ponudu možete pogledati na OVOM linku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije