Trener PSG-a se propisno obrukao: Igrači mu priredili veliko poniženje

0
Radiosarajevo.ba
Trener PSG-a se propisno obrukao: Igrači mu priredili veliko poniženje
Foto: Twiiter / Luis Enrique

Iako sezona još uvijek nije izgubljena i Paris-Saint Germain je u lovu na nekoliko trofeja, stiče se utisak da je Luis Enrique na klupi ovog tima samo zato što je riječ o profesionalcu svog posla.

Enrique je u Pariz stigao tokom velike rekonstrukcije ove ekipe, a njegove metode nisu naišle na odobravanje kod vođa u svlačionici.

No, da po njega i njegove saradnike situacija bude komplikovanija, u medije je dospjela prava bruka španskog stručnjaka na ‘Parku prinčeva’. Vijest donosi L’Equipe.

Baka organizovala otmicu vlastite unuke: "Samo sam je htjela spasiti iz tog zla"

Baka organizovala otmicu vlastite unuke: "Samo sam je htjela spasiti iz tog zla"

Naime, čak i razmažene zvijezde koje ne vole pretjerano treniranje sve više uočavaju da Enrique ne pridaje pažnju, kako taktičkim, tako i mnogo bitnijim segmentima.

Pojedini nogometaši prvog tima PSG-a su već angažovali privatne fitness trenere kako bi svoju fizičku kondiciju držali pod kontrolom, odnosno vratili na zadovoljavajući nivo, s obzirom da čovjek zadužen za to sa saradnicima ne radi na tome.

Sumnja u svlačionici je zaista velika i neće biti pretjerano iznenađenje ako i Španac, baš kao i neki njegovi prethodnici, nakon samo godinu dana spakuje kofere i napusti Francusku.

Iskusni 53-godišnjak je na 29 utakmica ove sezone u svim takmičenjima zabilježio 19 pobjeda, sedam remija i tri poraza, piše Sport AM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije