Trener Crne Gore nakon remija protiv Zmajeva: Šehić je igrač utakmice

0
Radiosarajevo.ba
Trener Crne Gore nakon remija protiv Zmajeva: Šehić je igrač utakmice
Foto: PrtScr / Miodrag Radulovic nakon remija sa Zmajevima na Grbavici

Crna Gora gostovala je reprezentaciji Bosne i Hercegovine na Grbavici u prijateljskoj utakmici, a selektor Sokola Miodrag Radulović zahvalio se našem nacionalnom timu na dočeku.

Radulović je zadovoljan onim što je prikazao njegov tim, piše Scsport.ba.

“Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom jer smo bili dosta oslabljeni bez 14 igrača. U međuvremenu nam se i Vujačić prehladio. Ono što smo htjeli vidjeti, vidjeli smo.

Odigrali smo korektno, bili blizi vodstvu u prvom dijelu. Kasnije se promijenilo u rasporedu. Hvala BiH na korektnoj igri i dočeku i želim im puno sreće u kvalifikacijama”, rekao je Radulović, te je dodao:

“Zadovoljan sam jer napredujemo. Vidjeli ste da smo poštovali raspored. Promijenili smo sistem igre, a mladi su momci. Pribojavao sam se kazne do kraja nakon propuštenih prilika. Za prijateljsku utakmicu dobra utakmica. Šehić je igrač utakmice i pokazuje iz meča u meč kakav je golman”.

Selektor Crne Gore je govorio i o reprezentaciji BiH.

“Iskren da budem, veoma cijenim reprezentaciju BiH. I ovaj kombinovani sastav igra na top nivou. U ovoj situaciji je tu smjena generacija. Imate mlade igrače nazad, stopere.

Treba bezbolno ispratiti smjenu generacija, uz rezultate. To što radite vi, to radimo i mi. Nije lako takmičiti se i mijenjati ekipu”, dodao je Radulović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije