Trener AEK-a nakon poraza: Moji igrači moraju da shvate jednu stvar

0
Radiosarajevo.ba
Trener AEK-a nakon poraza: Moji igrači moraju da shvate jednu stvar
N.G. /Radiosarajevo.ba / AEK iz Atine održao press konferenciju

Trener atinskog AEK-a Vladan Milojević bio je vidno razočaran nakon sinoćnjeg poraza od Veleža na Grbavici (2:1).

Na press konferenciji poslije susreta kazao je da nije podcijenio Velež i da je odigrano tek prvo poluvrijeme. Također, istakao je da njegovi igrači moraju shvatiti da se trebaju boriti za svaku loptu.  

"Sigurno da sam nezadovoljan. Dosta igrača imamo koji su došli kasnije. Nismo mi podcijenili Velež, ali moji igrači moraju shvatiti da trebaju dati više. Oni se moraju boriti za svaku loptu, a danas smo gubili duele. Svaka lopta na pola je bila njihova, u takvoj situaciji ne možete kontrolisati utakmicu. Ali, odigrano je prvo poluvrijeme, ima još jedno u Atini. Nisam očekivao ovaj rezultat, ali možda je dobro jer smo vidjeli neke stvari. Danas mi je slika jasnija. Revanš je za sedam dana, bit će teško", konstatovao je Milojević.

Revanš je na rasporedu idućeg četvrtka u Atini. Podsjetimo da je UEFA ukinula pravilo gola u gostima tako da bi Velež eventualnim porazom od 1:0 izborio produžetke što ne bi bio slučaj prethodnih sezona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije