Svjetsko prvenstvo u Kataru: Hrvatska je treća na svijetu!

/ Komentari (65)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

¨poselamim¨ vas, zlonamjerni ;-)...

Hajte se sada veselite sa nama! :).........

a zmajOvi, a zmajOvi ?!?!

a zmajOvi, a zmajOvi, a zmajOvi, a zmajOvi, a zmajOvi, a zmajOvi ?!?! PRDE U MAHALI! ahahahahahahaha

Nn

Čestitam Hrvatskoj a igraći Maroka su totalno razočarali sebičnošću pojedinaca i koji svaki od njih misle da postanu nacionalni heroji. Ovako nešto je i u reprezentaciji Brazila koji ne znaju igrati kao kolektiv.

Kadrija

sve cestitke, nije to mali uspjeh

Ne zna se radovati

Hajte se sada veselite sa nama! :)......... ka ¨poselamim¨ vas, zlonamjerni ;-)... Svojim komentarima samo potvrdjujes da si frustriran i zlonamjerna osoba. Uzivaj Hrvatska je pobijedila i trebas da se radujes a ne da prozivas nekog u ime drugih. Da nisi ti igrao tu utakmicu? Susjedima iskrene cestitke!

Napisao sam ja tu isto i:

>>Svojim komentarima samo potvrdjujes da si frustriran i zlonamjerna osoba. Uzivaj Hrvatska je pobijedila i trebas da se radujes a ne da prozivas nekog u ime drugih. Da nisi ti igrao tu utakmicu? Susjedima iskrene cestitke! ka Ne zna se radovati<<.........................; Hvala i ovome Kadriji koji je prvi cestitao i hvala svima dobronamjernim ljudima iz oba bratska naroda koji su nas podrzali, ali ISLAMISTICKO-TERORISTICKI FASISTICKI PORTALCICI obrise. Jer mu ne odgovara da neko siri pomirljive zvukove. Odogovara mu ljiljan, ti koji pokusavas izvuc ispod mrtve kobile *****ijala za predbacivanje i pod****vanje i tako...

KRAJ

Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. Srpska banka se odmah žalila Evropskoj Komisiji, a ona im postavila samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana, vi ga ovde svojatate... tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije, a Tesla je na evru.

Antifa

Digneš vojsku i pošalješ je u zemlju pored svoje, da tamo sustavno razara i ubija i proteruje, da bi odvojila i sebi pripojila svu ili deo te zemlje. To je definicija fašizma! Hitler je to radio, Milošević, sada Putin... Mogu ja ljudi moji oprostiti bratu svom ako mi ukrade jednu njivu, ajde neka ga vrag nosi. Ali, ako mi brat, prvo proda veru za večeru, a onda ga ta vera, posle 500g robovanja, nahuška da mi pokuša ukrasti skoro sve šta imam, a posebno parcelu na more, e onda bi ga zaklao ko svinju i.

Servia

Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid! 500g ropstva, Đojleni, *****e, slovo U, Jasenovac, šahovnica, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni, grafiti... ma kukat i patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored braće HRVATA! To vam je sudbina još od 1219g kad su vam preci sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji, a i sada vam mira neda prvo SPC sa svojim *****cima i njihovim medijima.

Grafiti

Neverovatno je koliku moć imaju Hrvati nad Srbima sa tim jednim pokličem ili sa običnom pesmom Čavoglave. Motivacija je sve. Divota je gledati kako hrvatski neprijatelji pate, dok Hrvati pevaju i slave. Logično da je poklič ZDS zabranjen uz nacističko-*****ke simbole, a ne i uz braniteljske 90ih. Ko može da ga zabrani na grbu pobedičkog HOS-a ili u Čavoglavama ili da ga uzvikuje narod? Sem toga, ratni poklič i služi tome da izluđuje i psihički uništava neprijatelja.

Smiljan

Gde to piše da je Tesla Srbin? Pokažite jedan njegov dokument gde to piše, a sve dokumente su uzele srpske tajne službe iz njegove sobe u Njujorku, nakon šta je FBI uzelo njegove planove. Sve dokumente je dobio od Hrvatske, Zagrebu, rodnu listu, ličnu kartu, pasoš...gde je to sve? Zašto se to ne pokazuje po svim srpskim portalima, svaki dan? Zašto se to nije dalo Evropskoj Komisiji, da se spreči da Tesla bude na hrvatskom evru, a uzalud se kukalo tamo da ga Hrvati svojataju..? Srbi ga svojataju samo zbog pravoslavlja, a uzele ga Hrvatima srpske tajne sližbe, tako da ga posle smrti kremirali uz Tamo daleko, spalili ga da se nemože napraviti DNK analiza. Tesla je po očevoj strani Hrvat, a po majčinoj Srbin. Sam je napisao da je njegov deda u vojsci prešao na pravoslavlje, zbog žene-babe Srpkinje i to dok je bio u vojsci, zato je i njegov otac bio prvo vojni pop... Gde je to Tesla napisao ili rekao da je neko njegov ubijen u Jasenovcu, *****ci su to rekli, on nikada! Hrvatska je svetu dala Teslu, on je hrvatski izumitelj i velikan iz Smiljana, koje god nacionalnosti i vere i boje kože bio i.

Satira

"Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga u Jasenovcu ubiješ, on hoće u Oluji opet! Pa traži i treći put, da uzmeš u Žutoj kući nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup! Ma i da mu kosti zdrobiš i baciš u more, on ti dođe na litije protiv Crne Gore! A i Makedonija je ušla u NATO, ma neko će ga sigurno ubit i za to. Takav se Srbin svima ogadio, sada je jasno, s njim je Pavelić najbolje radio".

Crnogorska molitva

Sačuvaj nas Bože od kuge i Hrvata i od Srbina koji nam glumi brata i od muslimana koji bi nožem oko vrata i od Ruskog prevaranta i od Vizantijskog krivoslavlja za koje nas još lažu da valja i od mržnje koja sve razdvaja i kojoj nema kraja, nek nas samo ljubav spaja, do jaja.

666

Treba šta više ratova i zla, šta više deliti narode, stvarati nove nacije i države i širiti mržnju, tako da na svetu bude tačno 666 država. Sada ima oko 213 država na svetu, a UN ih priznaje samo 195. Ima tu još puno posla, puno još ratova i cepanja i autokefisanja i deljenja i stvaranja novih nacija... Ženevska konvencija o ratovanju je najveći poraz ljudskog roda, zato jer su to dogovorena pravila ZA ratovanje. Zar ne bi trebalo doneti Konvenciju o neratovanju u kojoj će pisati da onog ko pokreće rat, svi ostali zajedno, odmah trebaju uništiti, tako da nikome ne padne na pamet da ga uopšte pokreće?

Mali Vuk

Slučajno sam naletio na ovaj jako interesantni komentar... CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reč cro dolazi iz starofrancuskog - okcitanskog jezika i znači šuplje-špilja, a dokazuje da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda. HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo. Zato jer su previše opasni za ujedinjenje svih Slovena, zato jer su svi Sloveni zapravo Hrvati i samo sa tom istinom mogu da se ujedine. A to je previše opasno za ostatak Evrope.

Kralj

DINASTIJA TRPIMIROVIĆI: Tomislav (925–928), Trpimir II (928–935), Krešimir I (935–945), Miroslav (945–949), Mihajlo Krešimir II (949–969), Stjepan Držislav (969–997), Svetoslav Suronja (997–1000), Krešimir III (1000–1030), Stjepan I (1030–1058), Petar Krešimir IV (1058–1074), Dmitar Zvonimir (1075–1089), Stjepan II (1089–1091). DINASTIJA SVAČIĆI: Petar Svačić (1091–1097). Pakta Konventa (1102) i hrvatsko-ugarski kraljevi. Prvi srpski kralj Stefan tek 1217g i kruniše ga Rimski papa! Onda SPC sa *****cima obrne priču, da se Hrvati pokatoličili? Evo zašto Hrvati, zbog zakletve, nikada nikoga nisu napali. Potpisali su sporazum sa papom o pokatoličavanju iz Slovenskog višebožja još 680g: Dnevnohr ZAKLETVA HRVATA NE ZABORAVIMO Obećanje pape Agatona Hrvatima koje se ostvarilo!

RiP

Interesantno, svi pravoslavni kraljevi Južnih Slovena imaju grob, a katolički ne, iako su katolički bili i do 300g pre pravoslavnih, koji su isto bili prvo katolički! Sve hrvatske, ali i prvog srpskog i prvog crnogorskog i prvog bosanskog kralja je krunisao Rimski papa, a onda SPC sa *****cima izokrene priču, da se Hrvati pokatoličili a ne da se Srbi popravoslavili? Interesantna je i priča oko groba sv. Save kojeg nema, on ili nije postajao ili je sluga sotone i delitelj, kojeg su Osmanlije splile na lomači, namesto da mu je telo sveto i očuvano, ko Stepinčevo? Jedini još sačuvani zapis o počivalištu hrvatakih kraljeva daje Toma Arhiđakon, u svom delu Historia Salonitana, gde piše: Na izrečeno traženje nadbiskupa Lovre presjajni muž Dmitar, nazvan Zvonimir, kralj Hrvata, vratio je crkvi svetoga Dujma crkve svetoga Stjepna i svete Marije u Solinu sa svim njihovim dobrima. Crkve je sagradila i obdarila kraljica Jelena darujući ih splitskoj stolici u trajan posjed. Te su crkve zbog štovanja kraljevskih grobova bile predane na određeno vrijeme redovnicima koji su u njima revno obavljali obrede. Tamo je pokopan i njezin uzvišeni muž kralj Krešimir, zajedno s mnogim drugim kraljevima i kraljicama, u atriju bazilike svetoga Stjepana... Tamo je nađen samo deo sarkofaga te kraljice Jelene (Nađen je i grob kraljice Margarite u Dubrovniku). Ali grobovi kraljeva su ili premešteni ili uništeni dolaskom Vizantije i prvoslavlja, a onda i Turaka.

Slaven

Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko žene ili zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Horvati, u selu Stilsko u špiljama su našli i šahovnica iz vremena države Velikaya Horvatiya. Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Svi su Slaveni zapravo Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi. Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

Kuna

HRVATSKA SRAMOTA! Odbacili svoju kunu, koja im je i na zastavi! Hrvati su jedini narod od Južnih Slovena, koji ima svoju izvornu valutu KUNU. Hrvatski kovani novac Banovac iz 1235g je na sebi imao Kunu zbog "kunovine", a to je koža od živitinje Kune sa kojom se trgovalo hiljadama godina. Banovina Hrvatska 1939g je održala tu tradiciju i imala valutu kunu, a od nje su je nastavile koristiti i *****e u NDH 40ih, a onda i Republika Hrvatska 90ih. Sada je Kuna i na kovanici hrvatskog evra. Neverovatna istorija i autohtoni novac i ponos Hrvata. Sa druge strane, dinar nije južnoslovenski, došao je iz Rimskog carstva - Vizantije, ko i pravoslavlje i 4c i dvoglavi orao i ćirilica... Hrvati su bili 800g u Austrougarskoj a imaju manje od 1% mađarizma, Srbi imaju oko 35% turcizma. Zašto da Srbi štite vizantijsku ćirilicu i svoj u 500g ******eni hrvatski jezik, a polako gube i pismo i jezik? ******eno "Hrvatsko cvijeće", koje se naziva Bošnjacima, bar ponosno veliča svoje turcizme... Na primeru Bunjevaca, svi Srbi imaju prilike jasno videti kako su sa lažima i pravoslavljem nastali od Hrvata.

Zik

***

Jezik

Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Nauka-znanost, Zvanično-službeno, Hiljada-tisuća, Komšija-susjed, Obezbeđenje-osiguranje, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Saobraćaj-promet, Hleb-kruh, Apoteka-ljekarna, Penzija-mirovina, Direktor-ravnatelj, Kancer-rak, Štampa-tisak, Flaša-boca, Gas-plin, Trotoar-nogostup, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šnicla-odrezak, Pištolj-samokres, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Amanet-zavjet, Oluk-žljeb, Kajiš-opasač, Brushaltr-grudnjak, Pantalone-hlače, Jelek-prsluk, Pazar-tržnica, Barjak-stijeg, Kasa-blagajna, Bakšiš-napojnica, Pasulj-grah, Šerpa-teća, Supa-juha, Ćebe-pokrivač, Ekser-čavao, Kapija-porta, Paradajz-rajčica, Kašika-žlica, Česma-pipa, Sunđer-spužva, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Avet-utvara, Bešika-mjehur, Fabrika-tvornica, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Ležeći policajac-uspornik, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Frontmen-predvodnik, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanajesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik...

Servia

***

Dara iz Karlobaga

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska, posle porušene i obnovljene 2/3 zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije, ima i veće plate i penzije, a da za to svi srpski političari i mediji ćute. Ima li bolje pobede od te? Tokom velepošasti Korone, čak 2g je Vučić obećavao da im ga stiže, a kasni za 7 mlrd. E, iako je to duplo manja država sa duplo manje stanovnika... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa. Nego, ko nas to zavadi? Gde je to vekovno srpsko more na koje *****ci i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše ni 40ih, ni 90ih, za koje ćute čke *****čke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga niti ne pominju od 95g a letuju u Grčku ili Albaniju... Šta je drugo preostalo Srbima posle 95g sem laži i mržnje, šta drugo imaju, šta drugo mogu?

3K

Kalinjingrad i Baltičko more je rusko i rešeno je još posle Drugog svetskog rata, a sada su Krim i Crno more isto ruski, a ostao je još Karlobg i bratsko Jadransko more da bude rusko! Zato jer su oni najpošteniji i najantifašističkiji i najmoćniji Sloveni, naša braća i pravoslavci i zaštitnici... Kalinjingrad (Baltička flota). Karlobag (Jadranska flota). Krim (Crnomorska flota).

Slaven

Najčešće prezime među Slavenskim narodima je Horvat (Horwath), a i hrvatsko prezime Novak, dok Srb ili Srbić nema niko, u Srbiji ga jedva ima. -Analiza gena je pokazala da je najveći odsto južnoslovenskog gena u Evropi eto baš kod Hrvata, a svi o tome ćute. -Poljski kardinal i učenjak Stanislaw Hozjusz (16 vek), piše da je hrvatski jezik, (dalmatinska ikavica) *****injski jezik svih Slavena. -Legenda o ČEHU LEHU MEHU govori o tome da su Česi i Slovaci i Poljaci nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske. -Konstanrin Porfirogenet piše da reč Hrvati znači "zemljovlasnici - oni koji imaju mnoge zemlje". -Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srbin namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!

Antifa

***

Antifa

***

21VEK

***

Vera

Isus: Ja sam put, ISTINA i život...Sotona je lažac, on je otac svih laži... Dobrica: Laž je u samom biću Srbina, laž je srpaki državni interes... Harlot - odvojena crkva, ku**a, bludnica, koja se odvojila da obmanjuje narod i da sa njim dočeka antihrista... Svi smo se mi pokrstili u 7-8 veku iz slovenskog višebožja sa Perunom, u tada jedino Hrišćanstvo, koje je vodio i danas ga vodi Rimski papa! Znamo ko je posle Šizme u 11veku prodao veru za večeru (Srbija na Tri mora) i odvojilo se od braće i pape i popravoslavio se sa Savom i Vizantijom, a onda ih je Bog toliko pravoslavne kaznio sa 500g ropstva, a tu Vizantiju očistio i predao je muslimanima. Rimski Papa kruniše prvog srpskog kralja 1217g da zadrži Srbe, a Sava huška i obrće narod po nalogu Vizantije, koja odmah 1219g autokefiše SPC. Nije Sava svetac, on je vizantijski huškač i delitelj, šizmatk, obmanitelj, sluga sotone i to zna svaki Srbin.

Giros

***

Mili

***

Turkija

***

Mili

***

Karma

Kad dođeš pred Bogom i on te pita, zašto si svesno bio u Crkvi koja se odvojila od Boga i svoje braće u 11 veku, koja te huška i truje da si bolji i veći i pravoslavniji od njih, da si najstariji još od Adama i Eve, davala ti Nebesku gore i Veliku Srbiju dole, a i vekovno srpsko more, vodi te na litije zbog imovine i protiv gejeva, odlikuje i svecima proglašava zločince, huška na ratove i genocide i sustavno širi mržnju, a ti i dalje svesno do smrti ostao u njoj... šta ćeš odgovorit? Pa uključi mozak, čoveče! Ako su *****e silom pokatoličili Srbe tokom rata, oni su se posle rata valjda vratili u svoju veru i opet su pravoslavci? Pa misli malo sam, a ne da za tebe misle satanisti iz SPC i njeni *****ci? Vizantija je priznala i autokefisala SPC 1219g i tada su se Srbi popravoslavili sa Savom i Vizantijom, a Hrvati ni po cenu života ne menjaju veru i.

Vera

***

Karma

Moskva se proglasila "Trećim Rimom", a papa i dalje caruje u prvom. Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Osmanlije tu Vizantiju, koja je podelila Isusovu Crkvu u 11veku, ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u muslimansku Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Rimski papa je od priznanja Hrišćanstva i prvog pape Siricija 385g nenadvladiv! Islam je spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide da se širi. Neki katolički fratri su pisali u 16 veku, dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

Ateista

***

Tradicija

Porazom na Kosovu polju 1389g Srbi su izgubili svoju državnost i postali turski vazali, a Turci su se svojom okrutnošću i silom okomili na srpsku društvenu elitu, na mlade Srbe Đojlene po muškim haremima u Beogardu, na srpski Hrišćanski narod koji je bio izložen nasilju, ponižavanju i istrebljivanju. Taj i takav način turske vladavine prema Srbima, kao stanovnicima drugog reda, ostavio je posledice na mentalitet, način razmišljanja i delovanja srpskog vođstva i naroda. Da bi opstali, morali su se služiti sa raznim izmišljotinama i smicalicama i mitovima i krivotvorenjem činjenica, lukavstvom, podvalama i lažima i obmanama, a koje su sa vremenom postale srpska tradicija, eto do dana današnjeg... Dobrica Ćosić (Otac srpske nacije) kaže da je temelj srpskog identiteta laž, a temeljno Biblijsko učenje kaže da je sotona “otac svih laži“, a Isus kaže: Ja sam, put, istina i život... Deobe: Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno... Izjave: Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž. -U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. -Laž je u samom biću Srbina. Laž je srpski državni interes!

Penal

Budimo realni, ko je rekao da Vatreni moraju biti prvaci, njima je sasvim dovoljno da svaki put budu u vrhu ili da uzmu neku medalju, tako da sebi i šahovnici sustavno rade promociju ko turistička zemlja i da nabijaju Srbima komplekse manje vrednosti. A neki jadni i ogorčeni Srbi treba da znaju da im još od 95g nema utehe, zato jer će Vatrene gledati do kraja života. Vatreni imaju najbolji i najprepoznatljiviji dres na svetu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a eto i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko izvorno svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem. Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda... Dalić je pobede i u Rusiji i u Kataru posvetio Braniteljima, a vi, nemojte se zavaravati i misliti da će Hrvati nekada prestati slaviti svoje pobede i svoje heroje, a eto već 308 Alka i 28 Oluja. Pobede se slave dokle god narod postoji, a pitanje je hoće li Srbi kukat toliko dugo. Inače, nema ništa slađe nego kad Srbin od jada piše da navija za Hrvatsku. Neka pati koga smeta, a šta mu je drugo jadnom preostalo posle 95g? Hrvatska pjesma "u boj, u boj" himna fakulteta u JAPANU-youtube

Jezik

Srbi se rugaju Hrvatima da izmišljaju reči, a oni štite svoj jezik i odbacuju tuđice, ko i svaki narod kojem je stalo do svog jezika i identiteta, evo vam samo nekoliko primera braće Slovena, na gugl transletu: Znate li da je Rusima avion samolet i helikopter vertolet? Česima i Slovacima je letadlo, a za helikopter kažu vrtulnik, Poljaci smiglowiec. Slovaci i Česi za aerodrom kažu letisko... Ukrajinci i Rusi govore točka i tisuća...kome je to smešno? Srbi nesme da čiste svoj ******eni hrvatski jezik, zato jer bi opet morali sve prepisati od Hrvata, baš ko i Vuk 1818g.... Vaistinu, voistinu ili uistinu? Vaskrse, vaskrese, voskrse ili uskrsnu? Zamislite to licemerje? Rođendane i državne praznike slave po tačnom kalendaru, a veru po krivom i to svesno, iz inata, u šizmatičkoj Crkvi koja se zove Pravoslavna? Bilo bi smešno da nije žalosno. Glavni uzrok šizme 1054g je taj da je Vizantija htela, da uzme moć upravljanja Crkvom od pape i Rima, sa sedištem u Carigradu, iz centra Aje Sofije. Znaš kako se to završilo, Carigrad je postao Istanbul, Aja džamija. Vidiš da ima BOGA? Niko nema pravo da cepa Njegovu Crkvu i.

Gugl

Tanajske ploče 3vek. Velikaya Horvatiya 5vek. Ugovor sa papom o pokrštavanju Hrvata 680g. Legenda o Čehu i Lehu i Mehu, S. Sloveni nastali od Hrvata. Splitski evanđelistar 7vek. Višeslavova krstionica 8vek. Osorski evanđelistar 9vek. Bašćanska ploča 11vek. Banovac 1235g.

Karma

Stepinac 1941. šalje poruku katoličkim svećenicima u kojoj piše: ...Kada dođu k vama osobe židovske ili pravoslavne vjeroispovijesti, koje se nalaze u smrtnoj opasnosti, pa zažele konvertirati na katolicizam, primite ih, da spasite ljudske živote. Ne zahtijevajte od njih nikakvo specijalno vjersko znanje, jer pravoslavni su kršćani kao i mi, a židovska je vjera ona, iz koje kršćanstvo vuče svoje korijene. Uloga je i zadaća kršćana u prvom redu spasiti ljude. Kada prođe ovo vrijeme ludila i divljaštva, ostat će u našoj Crkvi oni, koji budu konvertirali zbog uvjerenja, dok će se ostali, kada opasnost prijeđe, vratiti u svoje.... ***

Svet

***

Zime

Znamo da su prezimena na IĆ južnoslovenska, a znamo da su i evropska i srpska analize gena pokazale da taj južnoslovenski gen, u najveći odsto u Evropi imaju, eto baš Hrvati. Znači i prezimena na IĆ su hrvatska, a i svi južnosloveni su Hrvati. Za utehu ti je to da u Srbiji ima samo 33% Hrvata. Ime "Sloveni" je izmislio vizantijski Konstantin Porfirogenet, a to su zapravo Horvati-Hrvati, svi od Jadrana do Sibira. On se sam jedanput zeznuo, napisao je da reč Horvati znači, oni koji imaju mnoge zemlje, ne mnogo, nego mnoge zemlje i tako to sam priznao.

Servia

U Dubrovniku su tokom obnove Crkve 2010g nađene freske i temlj Crkve iz 5veka, ali i zapis dubrovačkih špijuna-izvidnice koji su gledali bitku na Kosovom polju i o njoj izvestili vlasti grada Dubrovnika. O tom pronalasku je tri dana izveštavao i HRT u svim vestim. Prema zapisima špijuna Dubrovačke republike koji su nadjeni u Dubrovniku, a koja je u to vreme bila neutralna i nije imala razloga da laže, na Kosovom polju NIJE BILO BITKE. Došlo je oko 60-90 000 Srba i oko 100-120 000 turaka i dogovoreno je da se ne ratuje, da ne izginu toliki ljudi, a da Srbija pristane na plaćanje harača i slobodan prolazak Turske vojske za Hrvatsku i Mađarsku. Potpisao se i ugovor o tome, a pred kojeg su se Srbi razoružali. Zatim je vojnik Obilić, da spreči takvo srpsko ropstvo i poniženje, na koje se pristaje sa tim ugovorom, sam izvršio atentat nad sultanom Muratom. Zatim su Turci poludeli i napravili čisti MASAKR, nad napola razoružanim Srbima. Zapisi govori i o tome, da je u bitku otišlo 57 srpskih vojskovođa, a da se vratilo samo njih 8-9 i to gotovo bez vojske, da je to najveća tragedija srpskog i hrišćanskog i pravoslavnog naroda... Srbima je danas atentator Obilić heroj, isto ko i još jedan atentator, Gavrilo… interesantno da se više o tom nađenom zapisu ne govori, nego se pokušava izmeniti istorija, na internetu.

Servia

Nemački arheolozi su 2015g našli jedan rimski mač, a pored njega kramp (pijuk), na tom krampu je pisalo SERVE. Nemci zato staviše senzacionalan naslov, o kojem i danas ćuti cela Srbija: NAŠLI SMO SRBE SA RIMLJANIMA U NEMAČKOJ! To samo potvrđuje da reč srbi dolazi od reči sluge - servantes, serve, serbe, serbus, sorabi, srbi...Rimski mač goni robove Serve sa krampom na mukotrpan rad...jer to su robovi Rimskog carstva, koje su Iliri(Hrvati) primili i prihvatili ko svoje i na svoje zlo, a koje je posle Vizantija iskoristila protiv njih. Hrvate sa tim imenom i tom istorijom je lako odvojila i popravoslavila i stvorila novi pravoslavni narod, Srbe. Osmanlije isto tako uradiše sa Bošnjacima...ali svi znamo i analiza gena nam to potvrđuje, da su svi Južni Sloveni zapravo Hrvati.

Memo

Josip Broz Tito umire u Ljubljani 4.5.1980g. Memorandum SANU i najava zla Velike Srbije 24.9.1986g! Oduzimanjem autonomije jugopokrajinama Kosovu i Vojvodini 1989g! Hrvatska se pre referenduma mirno RAZORUŽAVA 23.5.1990g. Balvan revolucija u Kninu počinje 17.8.1990g! Referendum o samoopredeljenju u Sloveniji 23.12.1990g. Referendum se u RH održava 19.5.1991g. Rat u Sloveniji počinje napadom JNA 27.6.1991g. Napad na Vukovar počinje 15.9.1991g a razoren 18.11.1991g! Srpski masovni zločini na Ovčari 20-21.11.1991g i dok se Vukovar branio čak 3 meseca, namesto da padne u 3dana, Hrvati su zauzli čak 36 magacina JNA. "Akcija Bilogora" one najveće 27.9.1991g. Rat u BiH počinje napadom JNA na hrvatsko selo Ravno 1.10.1991g! Akcija Malsenica za spajanje tu odvojene Hrvatske 22-27.1.1993g! Akcija Bljesak reže liniju Virovitica-Karlovac 1-3.5.1995g! Srpski genocid u Srebrenici 13-19.7.1995g! Akcija Oluja za konačno oslobođenje 4-7.8.1995g! Potpisivanje predaja Srpske vojske Hrvatima u Glini 8.8.1995g! Dejtonski sporazum za mir i u BiH 14.12.1995g! Sporazum o Mirnoj reintegraciji Istočne Slavonije potpisan 15.6.1996g (Radi akcije Grom), a završava 15.1.1998g! NATO bombardovanje Srbije za kraj rata na Kosovu 24.3-1.6.1999g! Drugi Memorandum SANU 20.3. 2011g!

Spuvanac

Nakon šta su čuli da će se desiti Oluja, Šešelj sa generalima JNA počeo da se idiotski ruga Hrvatima, kako oni nisu sposobni za nikakvu vojnu akciju, ne da će im to biti Oluja, već samo "vetrić iz gu*ice" u narodu poznat ko puvanac ili spuvanac. A pošto znamo kako ih je na kraju oduvao, čudno da nikada niti jedan srpski medij o tome nije pisao, a eto i "vekovno srpsko more" je zaboravljeno od 95g i o njemu se ćuti...

Balkan

BALKAN je mesto gde se ukorenilo šizmatičko Vizantijsko i harlotsko, satanističko pravoslavno zlo, nakon šta su ga Osmanlije očistile iz Vizantije i pretvorile je u Tursku. Zato je to mesto pokretanja svega zla, Svetskih ratova i genocida, jer to je i razlog odvajanja i postojanja pravoslavlja i autokefisanja, da služi sotoni, da huška i truje i obmanjuje... jasno je to svima, sem ovima koji to neće i ne žele da vide, zato jer ih to pravoslavno zlo truje i huška još od 1219g...

21VEK

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji u svojoj povelji piše: ...Ko god započinje rat zna da svaki rat neizbežno izaziva stradanje civila i da su civilne žrtve često brojnije od vojnih. Prema tome, onaj ko započinje rat unapred zna da će njegovo stanovništvo stradati, ali se svejedno odlučuje za rat radi ostvarenja nekih političkih ciljeva. A neuspeh u ostvarivanju tih ciljeva, gubitak rata i stradanje agresorovog civilnog stanovništva nisu nikada u istoriji bili definisani kao zločin suprotne strane... Nemoguće je da Srbija ne zna da ‘Oluja’ i ‘Bljesak’ predstavljaju, sa stanovišta međunarodnog prava, legitimne vojne operacije radi oslobađanja državne teritorije zaposednute od strane neke druge države uz pomoć pobunjenog lokalnog stanovništva. Celokupna međunarodna zajednica smatra te operacije legitimnim i u skladu s međunarodnim pravom, pa zato Srbija svojim nepriznavanjem tih operacija stavlja samu sebe s one strane međunarodnog prava....

Antifa

Kako je moguće da je Beograd bio prvi grad u Evropi očišćen od Jevreja i to pre jednog Jasenovca pa šta su ga čistili i *****ci i vojvode ili su ko pravi "srpski antifašisti" to samo gledali ko i popovi i patrijarsi ili samo malo pomagali da se brže pune vozovi za taj Jasenovac i druge logore u NDH. A čak i tom Jasenovcu su logoraši bili živi sve dok nisu došli da im ruše NDH ko i šta su 91g došli da ruše RH a ko to radi treba i seme da mu se izbriše a ne da se pušta živ u kolone... Croativnet SUOČAVANJE S ISTINOM Srbija je prva država koja je proglašena &#039;Judenfrei&#039; i koja je imala &#039;kombi&#039; plinsku komoru. Jevrejska istoričarka Ester Gitman (A koju je odlikovala Kolinda), napisala je knjige i ima pisma od *****kih vojnika, koji su spasavali Jevreje i Rome od nacista i ponosno klali Grčko-istočne šizmatike *****ke i slikali se sa njihovim glavama ko sa trofejima, ne sve Srbe, samo *****ke i one koji su ih podržavali. Razlog je bio taj šta su Srbi nahuškani od SPC 41g negirali postojanje katoličke Hrvatske i dizali ih da je ruše, a to su isto ponovili opet i 91g.

Agaton

Vatikan je najveći hrvatski neprijatelj ali i razlog zašto Hrvati nikada u istoriji nisu nikoga napali i nikada nisu bili pokoreni! Vatikan je uništio Hrvate još 680g kad je sa njima potpisao ugovor da ne ratuju i napadaju druge a da će Bog da ih čuva i molitva Vatikana i da ih zato niko nikada neće poraziti. To je jedini takav ugovor u istoriji jer je tako od najvećih ratnika u Evropi u to vreme koji su pregazili i izbrisali Avare i sve osvajače taj Vatikan napravio seljake i sluge i svoje Vatikanske pse…Bizantinski car Konstantin Porfirogenet, koji je bio suvremenik hrvatskog kralja Tomislava u svome djelu „De administrando imperio“ piše: „Hrvati poslije krštenja postaviše vlastoručni ugovor te se tvrdom i nepokolebljivom vjerom zakleše sv. Petru(Papi) da nikada neće provaljivati u tuđe zemlje niti ondje ratovati, već da će radije živjeti u miru sa svima koji to budu htjeli. A od pape su za to dobili molitvu (obećanje) da će se za njih boriti i na pomoć im biti Bog Hrvata, kadgod drugi narodi provale u hrvatsku zemlju i ratom ih uznemire, a Petar, učenik Kristov, obdarit će ih pobjedom." Dnevno.hr ZAKLETVA HRVATA: NE ZABORAVIMO Obećanje pape Agatona Hrvatima koje se ostvarilo!

Zime

Singidun - keltsko ime. Singidunum - romanizovano keltsko ime. Bjelgrad - prvo Slavensko-hrvatsko ime iz 9vek. Alba Graeca - latinsko ime. Fejervar - mađarsko ime. Griechische Weissenburg - germansko ime. Castelbiancho - italijansko ime. Nandoralba - mađarsko ime. Nandorfejervar - mađarsko ime. Landorfejervar - mađarsko ime. Veligradon - vizantijsko ime. Veligrada - tursko ime. Dar Ul Džihad (Kuća rata) - drugo i ratno tursko ime. Belogrados poleos - grčko ime. Beograd - srpsko ime, a koje mu dala SPC, ne bjel nego beo... Gradec - prvo ime grada Zagreba 8vek. Kaptol - crkveno ime grada Zagreba 9 vek. Zagreb - legenda o Mandi i Manduševcu.

Freska

Evo razloga zašto su izmišljeni Srbi-katolici u Dubrovniku: STROGI ZAKONI: JESTE LI ZNALI? Dubrovačka Republika pravoslavcima i muslimanima zabranjivala je noćenje unutar zidina i podizanje bogomolja. Sećate li se kako je neko maestralno izigrao bolesne srpske mitomane sa objavom "srpske freske u Dubrovniku", koju su Hrvati 10g krečili i nisu uspeli da je okreče haha? Fenomenalan potez, jer ne da je srpska freska (Takva je i u Vatikanu, zato jer se tada crtala isto u obe Crkve), nego su saznali i to da je u vreme kad se crtala Uroš sa Srbima, po nalogu Vizantije, napadao i pokušao da osvoji Dubrovnik, da ga otme Hrvatima, a ne da su njemu živeli Srbi. Nije uspeo ni on, ni niko posle njega, a ni Milošević 90ih! Svaka čast za priču oko te freske, a koju mogu da vidi svi turisti koji dođu u Dubrovnik... Kurir.rs ISTORIJSKE ČINJENICE OTKRIVAJU ISTINU! Franjevci bežali od srpskog kralja Uroša pa premestili manastir i fresku. Čiji je Dubrovnik dokazuje i arapski putopisac Muhamed Al-Idrisi u Tabula Rogeriana još 1154g(Gde je i prva karta na svetu) u knjizi Kitab Rujaru u kojoj se pominje Hrvatska(ne i Srbija) a gde je napisao: Dubrovnik je najjužniji grad zemlje Hrvatske i Dalmacije. Dokazi u Dubrovniku su i nađene knjige hrvatskog pisaca Marka Marulića iz 16veka: Slobodnadalmacija.hr U Dubrovniku otkriveno oko 60 inkunabula i knjiga iz 16. stoljeća koje su nekoć pripadale Marku Maruliću.

Nego

Bio je to super doček Vatrenih. Neka pati koga smeta.

Ev

Lijepe riječi su ukras !

Evro

Nema vam u EU svojatanja ničeg tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja! Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. Srpska banka se odmah žalila Evropskoj Komisiji, a ona im postavila samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana, vi ga ovde svojatate... tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije, a Tesla je na evru. Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemača? Gde će susjedima biti kraj sa evrom, ako već sada imaju duplo veće plate i penzije i toliko veći BDP? Kakve veze ima Nikola Tesla sa Srbijom, posetio je zamislite JEDANPUT u životu? Kad ti gazda *****a dođe u Beograd sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje, na linije belog, sa svojim evrima na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane... Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Net

Evropska analiza gena je pokazala da Srbija ima 33% južnoslovesnkog gena, svi oni mogu da se izjasne ko Hrvati. Zato jer je to hrvatski gen i Hrvati ga imaju u najveći odsto u Evropi. Ta je analiza uništila sve srpske laži... SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU: Hrvati se raduju što nas je sve manje, preko 30.000 Srba se na popisu izjasnilo da su Hrvati-pravoslavci!

Ukra

Sve je počelo u Kninu i završilo je i slavi se u Kninu. Sve je počelo na Krimu i završit će i slavit će se na Krimu. Vraćena je okolica Kijeva na koju je došla 70 km duga ruska kolona, očišćen je Harkiv i okolica, očišćen je i Izjum i okolica, očišćen je i region Herson. Sada je na redu da se očisti Krim i da onda krenu ruske nepregledne kolone preko Krimskog mosta, kojeg im za to napravio Putin, a onda Istočnu Ukrajinu vratiti sa mirnom reintegracijom ili nastaviti čišćenje. Fašisti će uvek biti poraženi. Plaše ljude sa nuklearnim oružjem, ko da ga samo Rusija ima. Putko ne može da ispali jednu raketu i da isti moment Ameri i Englezi i Britanci i Francuzi ne ispale sve svoje na ruske gradove... Nuklearno oružje danas donosi mir ili još bolje "pročišćnje".

Smiljan

Zašto neki novinar ne dođe da vidi, u knjizi rođenih piše: Imenom Nikolaj Tesla, rođen u Kraljevini Hrvatskoj i Slavonijii, vera Grčko-istočna, a nacionalnost se tada još nije pisala! Tesla je napisao da je HRVATSKA njegova domovina, a ne Srbija ili Austrougarska ili Amerika i on se sigurno ne bi dizao protiv svoje domovine, ni 41g ni 91g i svom Hrvatskom narodu je izgradio, u Šibeniku, prvu hidroelektranu u Everopi. Registar hrvatskih Branitelja ima preko 10.000 Srba, a kažu još oko 8.000 je bilo u logistici, a njih niko u Beogradu ne svojata i njima niko nije morao da beži iz Hrvatske u kolonama 95g! Akcija Labrador, sem Teslinog spomenika rušeni su i spomenici na Jevrejskom groblju u Zagrebu, podmetnuta je bomba u zgradi Jevrejske zajednice u Zagrebu, samo da se optuže "*****e". Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. Srpska banka se odmah žalila Evropskoj Komisiji, a ona im postavila samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana, vi ga ovde svojatate... tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije, a Tesla je na hrvatskom evru. Posle toliko godina mržnje, Tesla je ipak hrvatski izumitelj i brend i velikan, na hrvatskom je evru, a Srbima zatvorili usta! Koliko će tek zarađivati od Teslinog imena, kad turisti na evru vide da je on hrvatski izumitelj, tu blizu obale, u Smiljanu.

Evro

Tesla je dokazano pred Evropom hrvatski izumitelj i zato je na hrvatskom evru, a Srbi ga neće moći staviti na svoj evro! Zašto niste dokazali Evropi da je Srbin jer je Evropa tražila dokaze crno na belo i nije bilo niti jednog, sem činjenice da je peavoslavac. Evo na popisu u Hrvatskoj 2021g je bilo preko 30.000 Hrvata pravoslavaca, a nema niti jednog Srbina katolika ni u Dubrovniku, ni u celoj Lepoj.

Nego

Znate li šta je to DESRBIZATOR iliti Srboistrebljivač? To je bila reklama na francuskoj televiziji Kanal + tokom bombatdovanja Srbije, o spreju nazvanom Desrbizator koji uništava gamad!

21VEK

Znate šta je ludilo za mase? Miroslav Filipović je bio bivši hrvatski fratar (Izbacili ga iz tog reda zbog ekstremizma), kojeg su antifašisti radi nevidjenih zločina u Jasenovcu nazvali "Fra Sotona" i zbog kojih je osuđen i obešen u Zagrebu 1946g a za svoje zločine je imao samo jedno objašnjenje, radi kojeg NIJE tražio ispovest i oprost greha: Srbi su vizantijsko smeće i izdaice svoje braće i vere pa njih treba ili opet pokrstiti i vratiti u veru koju su izdali ili im treba odrat kožu i tako ih očistiti od greha...a šta je navodno i radio!

Gugl

Tanajske ploče 3vek. Velikaya Horvatiya 5vek. Ugovor sa papom Agatonom o pokrštavanju Hrvata 680g. Legenda o Čehu i Lehu i Mehu, koja kaže da su Česi i Slovaci i Poljaci nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske. Splitski evanđelistar 7vek. Višeslavova krstionica 8vek. Tomislav kralj Hrvatske 925g prve i najstarije kraljevine među Južnim Slovenima. Osorski evanđelistar sa molitvom za kralja Zvonimira 11vek. Bašćanska ploča 11vek. Novac Banovac 1235g.

Monte

***

/ Najnovije