Svi se pitaju kako nije dobio bar žuti karton: Messi imao trenutak "pomračenja uma"

Radiosarajevo.ba
Svi se pitaju kako nije dobio bar žuti karton: Messi imao trenutak "pomračenja uma"
Foto: EPA-EFE / Detalj s utakmice

Barcelona je jučer u gostima kod Seville (0-0) uzela bod, a Lionel Messi imao je trenutak 'pomračenja uma' pred sam kraj prvog poluvremena. On je nakon jednog faula uzeo pravdu u svoje ruke i za to prošao bez kazne...

Suarez je dobio po nogama, a sudac Gonzalez dosudio je prekršaj na igraču Barcelone, no kapetan gostiju Leo Messi odlučio se obračunati s igračem koji mu je klizećim startom pokušao oduzeti loptu. Bio je to Diego Carlos kojeg je Messi odgurnuo, a na terenu je odmah zaiskrilo.

Brazilac jest bio odgurnut, ali je i teatralno pao nadajući se kako bi Messi za ovo mogao biti kažnjen. Za nesportsko ponašanje zaslužio je barem žuti karton, ali to ostavljamo struci. A ipak je on Leo Messi, a ne bilo tko u sudačkim očima. Luuk de Jong samo je raširio ruke nakon tog poteza Argentinca, a Fernando i Busquets porječkali su se iznad Carlosa.

Priču je išao smiriti i Ivan Rakitić koji je iz Seville otišao u Barcelonu. Na kraju su požutjeli upravo Busquets i Reges zbog naguravanja, dok je Messi prošao bez opomene.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Podsjećanja radi, piše 24sata.hr, Barca je u prvom poluvremenu bila bolja ekipa na terenu, ali nije uspjela zabiti, da bi u drugom poluvremenu domaći preuzeli inicijativu, ali rezultat je ostao nepromijenjen (0-0).

Tako su se 'kraljevi' približili na samo tri boda zaostatka uz utakmicu manje te se utrka za naslov prvaka La lige. Real Madrid još u nedjelju igra u gostima protiv Real Sociedada te se mogu bodovno izjednačiti sa rivalima na vrhu tablice osam kola prije kraja prvenstva.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije