Sve je izgledniji ovaj scenarij o budućnosti Luke Modrića

0
Radiosarajevo.ba
Sve je izgledniji ovaj scenarij o budućnosti Luke Modrića
Foto: EPA - EFE / Luka Modrić

Luka Modrić dobio je priliku s klupe u prvom susretu polufinala Lige prvaka između Bayerna i Real Madrida (2:2) na Allianz Areni. U igru je ušao umjesto Tonija Kroosa, navukao kapetansku traku preko ruke i još jednom pokazao da se na njega itekako može računati.

Nije mu dugo trebalo da napravi nered u bavarskoj obrani, sjajnom loptom u prostor pronašao je Viniciusa koji se našao pred Manuelom Neurom, ali iskusni vratar skinuo je njegov udarac. Za samo 15 minuta na terenu hrvatski je kapiten očitao lekciju, a to potvrđuju i sjajne brojke.

Odlične Modrićeve igre nisu prošle ispod radara, prije samo nekoliko mjeseci njegov je odlazak iz Madrida bio gotovo pa izvjestan, no situacija se malo-pomalo mijenja u njegovu korist, prenosi Gol.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Cadena SER tvrdi da Florentino Perez ne bi imao ništa protiv toga da Luka ostane još godinu dana na Santiago Bernabeuu, a slično razmišlja i svlačionica Kraljevskog kluba.

Real ozbiljno razmišlja o novom ugovoru za Modrića, a konačnu odluku mogli bismo saznati uskoro, kraj sezone je sve bliže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije