Luka Modrić kupio stan od 1,4 miliona eura i najavio veliki transfer?

0
Radiosarajevo.ba
Luka Modrić kupio stan od 1,4 miliona eura i najavio veliki transfer?
Foto: EPA - EFE / Luka Modrić

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Reala Luka Modrić je kupio penthouse u samom centru Zagreba, u novoj zgradi visoke kvalitete koja je sagrađena na vrhu Tkalčićeve

Poznati hrvatski nogometaš već je upisan u zemljišne knjige kao vlasnik gotovo 230 kvadrata u potkrovlju zgrade. Prema zemljišnim knjigama radi se zapravo o dva stana.

Očekivano, tereta na nekretnini nema što znači da je nekretninu Modrić platio u kešu. Iako nije poznato koliko ju je platio, Jutarnji list piše da se procjenjuje da ga je platio oko 1,400.000 eura (2.730.000 KM) ako se za izračun uzme da ga je vjerojatno rezervirao kad je počela gradnja, prije najmanje godinu dana, pa je cijena kvadrata ovdje mogla biti 6000 do 7000 eura (12.000 do 14.000 KM).

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Na stranicama firme koja je gradila zgradu može se vidjeti tlocrt penthousea koji je Modrić kupio, ali i renderi kako je zamišljeno njegovo uređenje. Naravno, to je samo prijedlog, Modrić stan može urediti kako god on želi.

Prema popisu s tlocrta, stan ima terasu od 20 kvadrata, dnevni prostor od čak 70 kvadrata, garderobu, ostavu, ulazni hodnik, WC, tri kupaonice, gospodarski prostor, još jedan hodnik s garderobom, četiri sobe od kojih je jedna zamišljena kao home office, walk in garderobu. Osim toga ima manji balkon s istočne strane s kojeg puca pogled na zagrebačku katedralu, prenosi Story.

Luka Modrić već je dugo tema hrvatskih i svjetskih medija, a svi nagađaju da karijeru neće nastaviti u Real Madridu, već da će se vrati u Dinamo Zagreb odakle je i počeo. Da li je kupovinom ovog penthousa najavio povratak u tim Modrih?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije