Svadba desetljeća: Ko će Ramosu svirati na svadbi i koliko će ga to koštati?

Radiosarajevo.ba
Svadba desetljeća: Ko će Ramosu svirati na svadbi i koliko će ga to koštati?

 Svadba desetljeća, tako Španjolci zovu slavlje koje se sutra održava u Sevilli.

Vjenčanje Sergija Ramosa, jednog od najpoznatijih sinova tog grada, kapetana Reala, reprezentacije Španjolske i jednog od najtrofejnijih nogometaša u historiji, koji nakon šest godina veze sklapa brak s Pilar Rubio, događaj je o kojem bruji cijela država.

Na svadbi će im biti niz uglednika i selebova, od Zinedinea Zidanea, preko Gerarda Piquea i Shakire, pa do Davida i Victorije Beckham. Njih će na svadbenom slavlju zabavljati AC/DC. Ramos će jednom od najvećih rock bendova svih vremena za nastup platiti milion eura.

I dok se za gažu velikana hard rocka morao isprsiti, jako jeftino je prošao što se tiče zakupa objekta u kojem će se vršiti obred. Glasovitu katedralu u Sevilli, treći najveći sakralni objekt na svijetu i mjesto pod zaštitom UNESCO-a, Ramos će platiti samo 175 eura.

Ovoliko je morao izdvojiti kako bi sutra turistički obilasci katedrale završili ranije i da mladencima i uzvanicima tijekom obreda nitko ne bi smetao, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije