Bal poznatih: Dalić sa suprugom, Sergio Ramos ima prekrasnu ljepoticu

Radiosarajevo.ba
Bal poznatih: Dalić sa suprugom, Sergio Ramos ima prekrasnu ljepoticu
Foto: EPA-EFE / Luka Modrić na izboru FIFA-e za najboljeg igrača svijeta

U ponedjeljak navečer u londonskom Royal Festival Hallu proglašen je najbolji svjetski nogometaš u 2018. godini po izboru Međunarodne nogometne federacije FIFA-e. Luka Modrić je odnio trofej ispred Cristiana Ronalda I Mohameda Salaha, a na crvenom tepihu bio je i jedna od najvećih zvijezda.

FIFA The Best 2018: Luka Modrić najbolji igrač svijeta

Modrić komentirao nedolazak Ronalda: Luka otkrio detalje u kakvim su odnosima

Kapitena vatrenih na dodjeli su pratili supruga Vanja te sin Ivano i kćerka Ema.

I ostali poznati svjetski nogometaši došli su u pratnjih svojih supruga i djevojaka. Tako je selektor Francuske Didier Deschamps došao u pratnji supruge Claude i sina Dylana. Kormilar Vatrenih, Livnjak Zlatko Dalić u Londonu je bio u društvu supruge Davorke Propadalo i sina Brune.

Nogometaš Reala Marcelo stigao je u pratnji supruge Clarisse, te sinova Liama i Enza. U pratnji supruge Joane Sanz stigao je brazilski as i igrač PSG-a Dani Alves. Bivši igrač Arsenala Kanu, koji je iz Nigerije, gala svečanost pratio je sa suprugom Amarachiom.

Slavni engleski golman Peter Shilton pojavio se na crvenom tepihu sa suprugom Steph.

Bivši as Francuske i Juventusa David Trezeguet došao je u pratnji nepoznate ljepotice, dok je Francuz Raphael Varane svečanost pratio zajedno sa suprugom Camilleom Tytgat.  

As Real Madrida Sergio Ramos sa suprugom Pilar Rubio plijenio je pažnju u Londonu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije