Šunjić poslao podršku Zmajevima: Sretno BiH moja domovino!

2
Radiosarajevo.ba
Šunjić poslao podršku Zmajevima: Sretno BiH moja domovino!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra utakmicu protiv Sjeverne Irske na Grbavici. Sve oči su uprrte u našu reprezentaciju, a podrška stiže sa svih strana.

Toni Šunjić neće biti na raspolaganju selektoru Dušanu Bajeviću i saigračima iz reprezentacije Bosne i Hercegovine u predstojećim utakmicama.

Iskusni stoper realizirao je transfer iz Rusije u Kinu, a nakon odlaska na Daleki Istok morao je provesti dvije sedmice u samoizlaciju, čime je bio spriječen da dođe na okupljanje.

Šunjić se oglasio na društvenim mrežama i poslao podršku svojim saigračima.

"Iako sam prisilno propustio ovo okupljanje, to ne znači da nisam srcem i dušom uz vas. Itekako, moje misli i želje imaju samo jedan cilj - pobjedu! Poznavajući izbornika, stručni stožer i moje kolege na terenu, uvjeren sam u to!

Igrajte za navijače koji su nas pratili širom svijeta, do dalekog Brazila. Značimo im previše da bi ih razočarali. Sretno Bosno i Hercegovino, moja domovino", poručio je Šunjić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije