Srceparajuća poruka brata Vedrana Puljića povodom 12. godišnjice smrti

1
Radiosarajevo.ba
Srceparajuća poruka brata Vedrana Puljića povodom 12. godišnjice smrti
FOTO: Društvene mreže / Vedran i Igor Puljić

Na današnji dan prije 12 godina ubijen je navijač Sarajeva Vedran Puljić.

Tokom nereda pred utakmicu Široki Brijeg - Sarajevo, Vedran je upucan, a na kraju je ranama podlegao. Ubica nikada nije procesuiran.

Igor Puljuć se povodom 12. godišnjice smrti njegovog brata oglasio preko Facebooka i poslao srceparajuću poruku:

Premijer liga BiH: FK Velež upisao novu pobjedu i učvrstio se na mjestu koje vodi u Europu

Premijer liga BiH: FK Velež upisao novu pobjedu i učvrstio se na mjestu koje vodi u Europu

"Ne znam više ni šta da napišem, valjda to sa vremenom tako, imam osjećaj da će doći godišnjica i da ću napisati datum i da je to sve što ću imati reći. Nemam te a trazim te, u ljudima, damarima, postupcima i sve te teže nalazim, valjda i to ide sa vremenom! Vjerovatno ovo niko i ne pročita, već preleti prstom na dugme LIKE, a ne krivim nikoga, ne stignu ljudi od svojih problema da se bave tuđim.

I dalje si veći od svih nas, ljudski, likom i djelom! Dovoljno o svemu govori 12 godina NIČEGA, ničega ljudski, ničega zakonski, ničega državno, ničega na bilo koji način a ti i dalje traješ u sjećanjima, to dovoljno govori o tebi i tvojoj veličini Debeli ♥️♥️♥️

Nekad, negdje makar na pet minuta, nadam se

041009-041021", napisao je Igor Puljić.

Igor je jedne prilike kazao da je Vedran preminuo na njegov rođendan i da mu je tog jutra poslao poruku: "Samo mi je u putu poslao poruku, 'Sretan rođendan buraz, proslavit ćemo kad dođemo, ja sam otišao na utakmicu'. Ja tu poruku još uvijek imam".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije