Srbijanski portali zgroženi: "Proslava titule Dinama uz ustaške orgije"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

I onda kažu Bošnjaci problem...pored ovakvih komšija i susjeda ne treba gora kletva.

MAJK

Bosna je toliko napredna u svakom smislu u odnosu na susjede, mi smo zreliji za EU nego i Hrvatska i Srbija. Ne znam kakvi su to parametri za prijem u EU, VALJDA GLEDAJU KO JE VEĆI FAŠISTA PA DA GA PRIME

Rehabilitacija

Pa kad može Draža može i Anta. Neće kruška daleko od drveta.

Koji K

Ima ili iti jedan video od jucer sa Subicevca da se "ustasevalo" ili skandira "za dom spremni"??! Evo ja sam iz Šibenika, radim na stadionu i nije bilo nikakvog skandiranja ustaskih pozdrava .. Bilo je navijanja kontra "tovara" (Splita .. i torcide) i vikalo se "Dinamo! ".. a druga tribina je odgovarala "Zagreb!" Dalo ovakvi clanci sluze samo skupljanju klikova i "lozenju" medjunacionalne mrznje ?!

Guest

Sto zgrozeni? To je njima na cast i obraz. Mogu i govna da jedu, sto se mene tice,sebi sve cine.

Name

Na zalost, nisu ih partizani sve stigli. Tuga...

Objektivan i nepristran

Ima ili iti jedan video od jucer sa Subicevca da se "ustasevalo" ili skandira "za dom spremni"??! Evo ja sam iz Šibenika, radim na stadionu i nije bilo nikakvog skandiranja ustaskih pozdrava .. Bilo je navijanja kontra "tovara" (Splita .. i torcide) i vikalo se "Dinamo! ".. a druga tribina je odgovarala "Zagreb!" Dalo ovakvi clanci sluze samo skupljanju klikova i "lozenju" medjunacionalne mrznje ?! ka Koji K Upravo tako, sve si pogodio. Ovaj portal kao sigurno i mnogi drugi na svakodnevnoj bazi raspiruje medjunacionalnu mrznju, sto fake vijestima, sto placenim sendvicarima koji za sendvic i colu cijeli dan sipaju psovke i "loze" jedne protiv drugih, za interese vladajucih nacionalnih partija. To moras samo ignorirat. Evo ja sam cesto u Sarajevu, imam puno prijatelja Muslimana, dobri smo si, simpaticni smo si, mogu cak reci da se volimo kao dobri ljudi.

N

Role Vi niste zaslužili da vam neko bude komšija q da vam nije tih komšija pocrkali bi od gladi

sparco

ROLE.U VAS JE SVE USTASTVO CAK I PRVO BIJELO POLJE NA SAHOVNICI A NA CRKVI SVETOG MARKA PRVO POLJE JE BIJELE BOJE A CRKVA SAGRAĐENA U 13st.NEMOGU DA SHVATIM KOLIKO MRZITE HRVATSKU KOJA VAS JE PRIMILA U RATU.STO NISTE BJEŽALI U TURSKU.

Pipi

Ama srbi jel se to ljutite, ma ne ljutite se to su vasa braca hrvati, vasi najbolji prijatelji na svijetu

Jole

Ma sta cete vi biti zgrozeni a kad vam navijaci zvijezde ili partizana isticu fasisticke simbole i velicaju ratne zlocince to vam je onda uredu

/ Najnovije