Sramotna izvedba u Zenici: Zmajevi izgubili od Luksemburga

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

Vi imate šanse? ?? Hahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahah

gost

nikad dosta blamaže,

***

***

***

***

Jole

Stvarno bruka..ali sto je jednom davno rekao jedan bivsi selektor nasa sreca je u barazu!!pa dokle vise da se blamirate i igrate se sa nasim zivcima?!?!?!

HAHAHAHAHAHAHA

***

Gdje vam je sad pjanic koji je bolji od modrica???

Pjanic je dobro izabrao da ne igra za luksemburg, on u ovakvom luksemburgu ne bi mogao biti ni na klupi. Najveca prevara u istoriji fudbala je pekar sa bistrika zvani pjanic, pa on ni u vrbanjusi ne bi mogao igrati. Ono ce da igra u barseloni, moze ali sa pionirima.

I vi bi da se poredite sa srbima i hrvatima u spor

Da vidimo koje ce sad opravdanje imati ka ri na od trenera hadzibegic? Ako nakon ovog debakla ne bude smijenjen onda treba ugasiti i repku i nsbih. Djeca vam se smiju.

Hahahaha

Stranka vas prati i ima planove s vama.

To nijednom treneru u istoriji bih nije uspjelo

Da izgubi od luxemburga. Hadzibegicu dokazana ka ri no od igraca i trenera, ovde nije dovoljna ostavka nego harakiri, da imas imalo casti i morala. Tako to casni japanci rade. Nijedan trener u istoriji bih nije uspio izgubiti od luksemburga, stvarno si retard.

Gdje vam je sad pjanic koji je bolji od modrica???

Pjanic je dobro izabrao da ne igra za luksemburg, on u ovakvom luksemburgu ne bi mogao biti ni na klupi. Najveca prevara u istoriji fudbala je pekar sa bistrika zvani pjanic, pa on ni u vrbanjusi ne bi mogao igrati. I ono ce da igra u barseloni, moze ali sa pionirima.

Cuj zmajevi

***

Uzas

Fino sam ja juce napisao da ce ga bosnje po pu siti od ovih a ma te ra, bas sam fino zaradio na kladari. Da nije bosnja ja nikad ne bi dobio na kladari, talasika repka sigurica. Sad je na redu i lihtenstajn da vas na gu zi. A hadzibegic bi trebao izvrsiti harakiri da ima imalo casti. ka Luxemburg vas nabi bez 2 glavna igraca, ubijte se sto bolan jadan ne bio odmah neki nacionalizam. Ako si frajer de se predstavi javno da si nacionalista se krijes ko da si *****?

Dedo

Pogledajte djeco dobroooo ovog covjeka. Dooobrooo ga pogledajte. Ovo je najbolja zivotna lekcija sa zivim primjerom. Pogledaje djeco kako jedan, samo jedan covjek na pogresnom mjestu moze da sjeeeeeebeeee sve i unazadi do krajnjih granica, i to samo u 3 utakmice!

Zaboravlja se

Da je kasnio avion iz Portugala! Pustite ih na miru, gladni bili, nisu mogli ni kakit na aerodromu.

kakvi tzv. bih muslimani,

takva im i reprezentacija kalifata. nOOOarod ZnOOOaaaaaaaaaaaaa, reiSSdfa!

Boske

Na stranu politika.Spominjanje nogometne reprezentacije BiH i Reprezentacije Hrvatske nebi se smijelo dogoditi u istim novinamana istom portalu.

Koel

Hahahhahahha kakva brukaaaa nevodjena na balkanu hahahahhaha ovo sve treba rastjerati i katanac na savez staviti

Haha

Uvijek neugodni Luksemburg

Hahahaha...

...pa znao sam, kakve levatine!!! Zato ih ne treba gledati. Savez NAPOLJE!!!

Dkdj

Ovaj covjek ne zasluzuje da ponovo bude selektor jer je nula strucnjak kao i st je bio fudbaler.Odabir fudbalera je katastrofa. Pola ih,nije za trece lige

Hercegovac u Bosni

U ovoj reprezentaciji najbolji igrac ikad je bio Vedo.Kad je on okacio kopacke o klin ,Luksemburg je postao sila za nas.

HAHAHA, od L zijanit, pa to mogu samo

levatski zmajcicki. Dedera pred ekrane i detaljno ucite od Dalica i skvadre na terenu! :)

/ Najnovije