Spektakl u Makedoniji: Real bez Ronalda, Matić i Lukaku starteri za United

Radiosarajevo.ba
Spektakl u Makedoniji: Real bez Ronalda, Matić i Lukaku starteri za United
Real Madrid i Manchester United sastat će se večeras od 20:45 sati u okviru Superkupa Europe u Skoplju.

Na golu Real Madrida stajat će Keylor Navas, a zadnju liniju tima činit će Raphael Varane, Marcelo, Sergio Ramos i Dani Carvajal. Vezni red tima činit će Luka Modrić, Toni Kross i Casemiro, a napadački dio tima činit će Gareth Bale, Isco i Karim Benzema.

Cristiano Ronaldo počet će meč s klupe te će vjerovatno svoj nastup upisati u drugom poluvremenu ovog susreta.

Real_Madrid_Postava_Superkup.jpg - undefined

Menadžer Crvenih đavola izabrao je početni sastav za susret protiv Real Madrida, a s obzirom da ima problema sa ozlijeđenim i suspendovanim igračima morao je promijeniti nekoliko igrača.

Na golu Manchester Uniteda stajat će David De Gea, a zadnju liniju činit će Antonio Valencia, Victor Lindelof, Chris Smalling i Matteo Darmian. Ispred njih igrat će Nemanja Matić, Ander Herrera i Paul Pogba, dok će napadački dio tima biti Henrikh Mkhitaryan, Jesse Lingard i Romelu Lukaku.

Stadion Filip II Arena na kojem se igra večerašnjka utakmica otvoren je 1947., a obnovljen 2011. godine. Nacionalni makedonski stadion u Skoplju, na kojem svoje utakmice igra i reprezentacija te zemlje, može primiti 33.460 gledatelja.

Manchester_United_Postava_Superkup.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije