Španija i Portugal remizirali, Srbija poražena u Beogradu

0
Radiosarajevo.ba
Španija i Portugal remizirali, Srbija poražena u Beogradu
Foto: Twitter / Španci remizirali s Portugalom

U okviru Lige nacija večeras od 20.45 sati na rasporedu je bilo šest utakmica.

Derbi kola igrali su Španija i Porugal. U prvom dijelu "furija" je bila mnogo bolja što su krunisali golom u 25. minuti. Strijelac je bio Morata.

U drugom dijelu Portugalci su zaigrali mnogo bolje te su preko Horte izjednačili u 82. minuti, što je bio i konačan rezultat ove utakmice. Domaći nisu iskorstili ni činjenicu da za goste u prvom dijelu nije igrao kapiten i najbolji igrač Ronaldo.

Španski premijer otkazao svu političku agendu nakon što su njegovu suprugu optužili za korupciju

Španski premijer otkazao svu političku agendu nakon što su njegovu suprugu optužili za korupciju

Uzbudljivo je bilo i na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, gdje je Srbija dočekala Norvešku. Gosti su preko fenomenalnog Haalanda poveli već u 26. minuti. Domaći su u nastavku utakmice imali bolji posjed lopte te nekoliko prilika, ali nisu uspjeli izbjeći poraz.

U preostalim utakmicama Češka je savladala Švicarsku (2:1), Izrael i Island su remizirali (2:2), dok su Švedska (0:2) i Grčka (0:1) slavili u gostima protiv Slovenije, odnosno Sjeverne Irske.

Rezultati utakmica odigranih od 18 sati: Bugarska - Sjeverna Makedonija 1:1, Cipar - Kosovo 0:2, Gruzija - Gibraltar 4:0, Estonija - San Marino (2:0).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije