Spalletti: Svi u Romi su bolji od Pjanića, čak i naš ekonom

Radiosarajevo.ba
Spalletti: Svi u Romi su bolji od Pjanića, čak i naš ekonom
Trener Rome, Luciano Spalletti, čovjek koji trenutno predvodi sa klupe klub za koji igra Edin Džeko, a za koji je do ove sezone nastupao i Miralem Pjanić, oštro je kritikovao ovih dana Miralema Pjanića.

Iako je „Mali princ“ proveo čak pet godina u Romi i u dresu rimske Vučice odigrao 185 utakmica, njegov transfer ovog ljeta u Juventus je vjerovatno jedan od glavnih razloga zašto Spalletti na njegov račun upućuje mnogo kritika ove sezone.

Iako prvi čovjek Rome tvrdi kako nije ljut na Pjanića što je napustio Rim i promijenio klub, ipak je odlučio da kritikuje igru bh. reprezentativca, a sve zbog svoje velike odanosti Romi.

„Moj cijeli tim je bolji od Pjanića. U ovom trenutku svi su bolji od Pjanića, uključujući i našeg ekonoma. Nisam ljut na njega, ali ja sam trener Rome i svaki igrač Rome za mene je bolji od njega. Pjanić je sjajan igrač, ali moji igrači su za mene najbolji na svijetu“, izjavio je Spalletti, a prenosi portal Goal.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije