Simon Rožman najavio meč s Igmanom: "Imamo još mnogo toga za pokazati"

0
Radiosarajevo.ba
Simon Rožman najavio meč s Igmanom: "Imamo još mnogo toga za pokazati"
Foto: Fena / Simon Rožman i Eldar Mehmedović

FK Sarajevo u okviru 25. kola Premijer lige BiH dočekuje ekipu Igmana, a utakmicu su su ispred kluba s Koševa najavili Simon Rožman i Eldar Mehmedović.

"Mirno i fokusirano je prošla ova sedmica. Sada dočekujemo Igman, igrali smo nedavno i dobro se poznajemo. Bilo je dobrih stvari tada, ali rezultat nas nije zadovoljio. Sada želimo da se radujemo, a kvalitet smo pokazali u Tuzli. U lijepo atmosferi dočekujemo naredni meč", rekao je Rožman, a potom se dotakao protivnika:

"Što se tiče Igmana, ima dosta igrača koji igraju s posebnim motivom i žarom, kompaktni su. Vjerujem da ćemo i jedni i drugi ponoviti dobar meč i da će naši navijači doći na svoje. Ima još mnogo utakmica do kraja, te mislim da mi imamo još mnogo toga za pokazati.

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevoo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevoo, dbranjena je naša domovina

Osvrnuo se potom i na igrači kadar.

"Što se tiče rostera, svi su se vratili u trenažni proces. Svi su glavom u poslu, lijepo je bilo raditi u ovakvom okruženju. Sistem se promijenio, ali model igre nije. Imamo i dalje plan 'A', ali i plan 'B'. Sutra nećemo moći računati na Mustafića, ali mi ćemo sve prilagoditi igračima kako bi se najbolje osjećali", dodao je Rožman.

Sarajevo ovaj meč dočekuje kao četvrti na tabeli s 40 bodova, dok je Igman osmi s 26.

Utakmica Sarajevo – Igman igra se u subotu, 6. aprila, od 20:45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije