Šehić tokom meča zapazio jednu stvar, pa poručio: Žalosno...

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gradišče

Šehiču ti češ pravi odgovor znati kada ne budeš više igrao fudbal Kakav "mentalni sklop". PARE. Koliko če godina trebati Džeki i Pjaniču da kažu istinu koju trpe od klubova gdje igraju. Niko od fudbalera BiH nema namjeru ni program da razvija fudbal reprezentaciji. Nego se samo dolazi na utakmice i razumni ljudi vide da igraju samo da odigraju i vrate se u klub. Drugo je šta bi publika željela.

Roki

Al kako španski sudija hebe crnogorce protiv Holandije, školski primjer kako se velikima pomaže protiv malih. Prvo smiješan penal za holanđane, onda crnogorac puca glavom ka golu, lopta udara holanđana u ruku, klasičan penal. Osim za španskog sudiju i njegovu bratiju u var sobi.

flike

Zmajevi hvala vam što ste nas poštedjeli muka u baražu..!

/ Najnovije