Promjene / Sabrina Buljubašić više nije direktorica FK Sarajevo!

24. 10. 2021. u 16:15:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju.

"Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tokom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo porodici.Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima”, istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo.

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorimanavijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu.

"Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva", izjavila je Buljubašić.

Čim to bude poznato klub će saopćiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo, navedeno je iz tima s Koševa.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (3)