Djeca, koja će biti otjerana iz FK Sarajevo, došla na press direktorice Buljubašić

2
Radiosarajevo.ba
Djeca, koja će biti otjerana iz FK Sarajevo, došla na press direktorice Buljubašić
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Mališani ispred stadiona "Asim Ferhatović Hase"

U 13 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase" počela je konferencija za novinare Fudbalskog kluba Sarajevo, na kojem je planirano da se govori o posljednjim dešavanjima u klubu.

Prisutnima će se obratiti generalna direktorica Sabrina Buljubašić, te fudbaleri Vladan Kovačević, Krste Velkoski i Amer Dupovac.

Novinarima će na pitanja odgovarati i predsjednik Upravnog odbora Damir Kasum, kao i članovi UO Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.

Iznenađenje je da su se ispred stadiona pojavili mališani, polaznici Fudbalske škole "Asim Ferhatović Hase", koja će biti ukinuta početkom narednog mjeseca.

FK Sarajevo je ranije zvanično obavijetio navijače i javnost da od juna ta škola prestaje s radom.

Sve to izazvalo je veliki revolt i roditelja mališana, koji su poslali dopis ministru Samiru Avdiću u kojem od njega traže hitan sastanak kako bi iznijeli svoje stavove.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, roditelji imaju namjeru da pismo sličnog sadržaja pošalju i na adresu gradonačelnice Benjaminje Karić, načelniku Srđanu Mandiću...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije