Roma i Džeko u nemogućoj misiji

0
Radiosarajevo.ba
Roma i Džeko u nemogućoj misiji
Twitter / AS Roma Edin Džeko

Revanš mečevi polufinala Evropske lige na rasporedu su večeras, a u jednom meču već je sve faktički riješeno. Naravno, u pitanju je duel Rome i Manchester Uniteda, a Đavoli su u Rim otputovali samo kako bi ovjerili plasman u veliko finale pošto su u prvom meču slavili sa ogromnih 6:2. Utakmica počinje u 21.00 sati.

Tako je Vučici i našem Edinu Džeki potrebno pravo čudo za prolazak, u koje je, nakon prvog meča, jako teško vjerovati, piše SportCentar.

Dijamantu i društvu je dakle potrebna pobjeda od 4:0 za prolazak dalje, a koliko je to realno, prosudite sami.

Mnogo zanimljivije biće u drugoj utakmici u kojoj Arsenal na Emiratima dočekuje Villarreal i juri zaostatak iz prvog meča, u kojem je Žuta podmornica slavila sa 2:1.

Topnici su tada pružili dosta slab meč, ali im je nadu u plasman u finale oživio Nicolas Pepe pogotkom s penala u drugom poluvremenu kada je smanjio na 2:1.

Utakmice počinju u 21 sat.

Evropska liga, polufinale:

Roma – Man. United /2:6

Arsenal – Villarreal /1:2

Utakmice možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je u svoju ponudu uvrstila i ove utakmice. Tako je kvota na pobjedu Rome 3,80, neriješeno 3,60, a na pobjedu Manchester Uniteda 2,00.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije