Rezervišite svoj paketić: Bordo Djed Mraz stiže u grad

Radiosarajevo.ba
Rezervišite svoj paketić: Bordo Djed Mraz stiže u grad
Foto: FK Sarajevo / Bordo paketići
Novogodišnja priča se nastavlja, dođite da se družimo zajedno sa vama omiljenim fudbalerima FK Sarajevo i Bordo Djeda Mrazom, poručuju iz Fudbalskog kluba Sarajevo.

Decembar je mjesec praznika i veselja, a mi vas pozivamo da ga provedemo zajedno! Fudbalski klub Sarajevo i ove zime organizuje dodjelu paketića za najmlađe zaljubljenike u bordo boju, kažu iz Sarajeva.

Novogodišnji paketić će sadržavati originalnu duksericu za mališane iz Bordo Fan Shopa, igračku, klupski suvenir i slatko-slani program. Dodjelu paketića pratit će predstava za djecu. Događaj će se održati 27. decembra u 18 sati, u sali hotela Hills. 

Narudžbe i rezervacije se vrše svakim radnim danom od 8 do 20 sati u Bordo Fan Shopu u ulici Maršala Tita 38/b. Više informacija možete dobiti pozivom na broj 062/782-295 ili na info@fksarajevo.ba. Narudžbu je potrebno izvršiti najkasnije do 25. decembra, a cijena novogodišnjeg paketića iznosi 50KM.

Mališane će pored Bordo Djed Mraza dočekati i izabranici Husrefa Musemića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije