Repuh: Pretpostavljam da se igrači ne mogu nositi s pritiskom

Radiosarajevo.ba
Repuh: Pretpostavljam da se igrači ne mogu nositi s pritiskom
Foto: FK Sarajevo / Senad Repuh
Fudbalski klub Sarajevo ponovo je poražen na Koševu, ovaj put od GOŠK-a rezultatom 1:0.

Novinarima se nakon utakmice obratio trener domaće ekipe Senad Repuh.

"Prvo poluvrijeme smo stvorili neke šanse, ali golman je uspio sve odbraniti. Kada sami stvorite protivniku nekoliko dobrih šansi iz zadnje linije onda sve to utječe na ekipu. Pokušali smo izvršiti pritisak u drugom dijelu. Znali smo da igramo protiv strpljive ekipe. Čestitam GOŠK-u na zasluženoj pobjedi."

"Očito da su greške postalo simptomatične na Koševu. Pretpostavljam da igrači ne mogu da se nose s pritiskom, a to znači da možda nedostaje kvaliteta. Prvenstvo je tek počelo. Imamo Hadžića u napadu, a i Ahmetovića. Sigurno da je realizacija na slabom nivou i očito je da je i to jedan od problema."

"MIslim da se o igračkom kadru moralo ranije razmišljati. Nismo imali dovoljno vremena za uigravanje jer nam je otišlo nekoliko važnih igrača. Nažalost, očito da nam fali uigranosti. Žao mi je igrača, teško mi je zbog poraza. Treba se podići, ima još puno da se igra do kraja. Moramo sjesti i vidjeti šta zaista hoćemo."

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije