Ljepotica večeri na Anfieldu: Rodrygo kaznio promašaje Džeke i društva

0
Radiosarajevo.ba
Ljepotica večeri na Anfieldu: Rodrygo kaznio promašaje Džeke i društva
Foto: EPA-EFE / Inter Milan - Real Madrid

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Inter u susretu 1. kola grupe D Lige prvaka nakon što su na San Siru slavili 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Rodrygo u 89. minuti susreta.

Odličnu i sadržajnu utakmicu s puno trke i mnogo prilika odigrali su italijanski prvak i španski doprvak, no strijelci do same završnice ili nisu imali koncentracije u završnicama akcija ili su golmani, a više nego na Samira Handanoviča to se odnosi na Thibauta Courtoisa koji je imao dosta posla, dobro odradili svoj zadatak.

Sarajevski MUP uputio važan poziv firmama u BiH: "Javite nam ako ste poslovali sa Sanjinom Avdićem"

Sarajevski MUP uputio važan poziv firmama u BiH: "Javite nam ako ste poslovali sa Sanjinom Avdićem"

Inter je bio bolji pred svojom publikom uz šanse koje su se redale preko Lautara Martineza, Edina Džeke, Ivana Perišića i Marcela Brozovića, a Real Madrid prijetio, posebno u prvom dijelu, kroz kontranapade koje su pokušavali završiti Karim Benzema, Vinicius Junior i Lucas Vasquez.

U drugom poluvremenu Real Madrid je bio aktivniji i ono najvažnije napravio je u samoj završnici ogleda kad je Rodrygo iskoristio dodavanje Viniciusa i zabio jedini gol na utakmici.

Ukupno je Inter skupio 18 udaraca prema golu, šest više od Real Madrida koji je imao tek dva šuta u okvir, tri manje od domaćina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije