Ramsey: Ronaldo je normalan čovjek, ali istovremeno i jedan od najvećih u ovoj igri

Radiosarajevo.ba
Ramsey: Ronaldo je normalan čovjek, ali istovremeno i jedan od najvećih u ovoj igri
Foto: Instagram / Aaron Ramsey na potpisivanju ugovora

Veznjak Juventusa Aaron Ramsey je izjavio kako je spreman i odlučan da iskoristi priliku koju je dobio u italijanskom velikanu, dodajući da ekipa igra sve bolje pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija.

Ramsey je ove sezone iz Arsenala prešao u Juventus, a već je izborio svoje mjesto u prvih jedanaest te je upisao i jedan pogodak.

“Želim biti dio ove velike priče. Nadam se da mogu pomoći svojim saigračima i klubu da postignu neke sjajne stvari na velikoj nogometnoj pozornici“, rekao je veznjak novinarima.

Posebno je pohvalio napadača Juventusa Cristiana Ronalda.

“Ronaldo me je prelijepo dočekao, kao i svi ostali. Naravno, on je jedan od najvećih u ovoj igri, ali je istovremeno normalan čovjek“, dodao je.

Istakao je da u Juventusu postoji prava porodična atmosfera koja im, kako je rekao, pomaže da nižu pobjede u domaćoj ligi ali i u Europi.

“Svi žele da postignu samo jedno – da pobijedimo u nogometnim utakmicama i osvajamo trofeje. Svi su vrlo fokusirani na ono što trebaju raditi“, kazao je Ramsey.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije