Nogometni fanatici, večeras svi pred TV u 21 sat: Igrat će se finale Cope Libertadores

Radiosarajevo.ba
Nogometni fanatici, večeras svi pred TV u 21 sat: Igrat će se finale Cope Libertadores
Foto: Twitter / River i Boca igraju večeras od 21 sat

Nevjerovatan huliganski pir uoči revanša finala Copa Libertadores uvjetovao je da nogometaši Rivera i Boce Juniors odigraju meč dan kasnije.

Osvajača južnoameričke Lige prvaka trebalo je da dobijemo još sinoć, ali nakon tri pomjeranja satnice početka donesena je odluka o konačnom terminu – nedjelja u 21 sat (uživo Arena Sport 3). 

"Rat" navijača Boce i Rivera odgodio finale Copa Libertadoresa

Napadnut autobus sa igračima Boce Juniors, mnogi u bolnici, odgađa se revanš?

Prvi susret na Bombonjeri završio je neriješeno 2:2, a na MOZZART kladionici favorit je River pa je na pobjedu domaćina kvota 2.25. Oni koji vjeruju da će i u ovom meču biti golova, ostatak ponude možete pogfledati OVDJE

Inače, autobus Boce je izlupan, a argentinska policija je amaterskom reakcijom dodatno pogoršala stvari bacivši suzavac na izgrednike, koji je dijelom završio i u autobusu bez prozora.

Igrači Boce su potom primili ljekarsku pomoć, istovremeno odbijajući zahtjeve čelnih ljudi COMNEBOL-a i FIFA-e (predsjednika Gianni Infantino) da meč bude odigran u subotu uvečer.

Pogledajte kako je kamenovan autobus sa igračima Boce: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije