Radnik iz Bijeljine još uvijek bez poraza, Čelik upisao novu pobjedu

Radiosarajevo.ba
Radnik iz Bijeljine još uvijek bez poraza, Čelik upisao novu pobjedu
Foto: Fena / Čelik - Zrinjski
Odigrane su tri utakmice šestog kola Prmijer lige Bosne i Hercegovine, a fudbaleri Radnika još uvijek ne znaju za poraz. Danas je u Bijeljini savladana Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Radnik je u šestom kolu nakon četiri uzastopna remija došao do pobjede. Nakon što je u prvom kolu savladano Sarajevo, Semberci su danas na svom terenu savladali Mladost. Gosti su preko Boje poveli u osmoj minuti susreta, a izjednačnio je Hadžić u 30. Domaćin je u 44. minuti pogotkom Glišića s bijele tačke došao do prednosti. Konačnih 3:1 postavio je Đurić, također s bijele tačke.

Krupa je na svom terenu dočekala GOŠK iz Gabele, a domaćin je slavio rezultatom 3:0. Domaćin je poveo golom Koljića u četvrtoj minuti. Na 2:0 povisio je Crnov u 59, a konačnih 3:0 postavi je Milanović u 68. minuti.

U trećem susretu danas zenički Čelik je nastavio s dobrim igrama na svom terenu i slavio s 2:0 protiv Zvijezde 09. Golove za ekipu iz Zenice postigli su Okić u 16. i Livaja u 59. minuti susreta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije