Harry Kane konačno pogodio u augustu, Begović slavio u Londonu

Radiosarajevo.ba
Harry Kane konačno pogodio u augustu, Begović slavio u Londonu
Twitter / Harry Kane/Arhiva
Odigrano je pet utakmica drugog kola engleskog Premiershipa, a Bournemouth našeg Asmira Begovića upisao je pobjedu na gostovanju kod West Hama u Londonu.

West Ham je nakon prvih 45 minuta vodio rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Arnautović s bijele tačke. U nastavu susreta gosti su preokrenuli. Prvo je pogodio Wilson u 60, a potom i Cook u 66. minuti. Ostalo je do kraja 2:1 za Trešnjice, a Begović je upisao nekoliko dobrih intervencija.

Tottenham je s 3:1 slavio protiv gradskog rivala Fulhama, a Harry Kane je konačno postigao pogodak u augustu. Bio je to njegov prvi pogodak u karijeri postignut u augustu. Iako je Kane vrhunski strijelac put do mreže nikada nije pronašao u ovom mjesecu, a u pojedinim utakmicama činilo se kao da je mreža za njega začarana. Konačno je, čini se, skinuo "prokletstvo".

Leicester je na svom terenu slavio protiv Wolvesa (2:1), dok je Everton na Goodisonu identičnim rezultatom slavio protiv Southamptona. Ranije su Cardiff i Newcastle odigrali meč bez golova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije