Puštena 'bomba' o dolasku Miloševića, a u tajnosti se dogovara transfer legende na klupu Zmajeva

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Otjerat zlocinacku srpsku bagru zivotinje vicu i misimovica lopova kojeg sude u Minhenu za milionske prevare

Odlicna ideja

Trenersko iskustvo? Nema problema sto ga nema. Najvaznije je da je dobra raja

Samo

VLADIMIR PETKOVIĆ!!!!!!!!!!

Ohani sa Petkovicem vise

Covjeku ne pada na pamet, ima ozbiljnija posla u Evropi. Po toj logici prizivaj Mourinha.

AsAsova

Znaci Vedad Ibisevic je sljedeci sa kojim ce ona kriminalna bagra iz N/FS BiH-a obrisat svoju uhlje*bljenu g*zicu ?? Ma bravo... Ocekujemo demonstraciju sile nase reprezentacije.. rezultate od 3 do 5 golova razlike za protivnika.. Svijetla buducnost nas ceka !! Najvise hvala Policiji, Sudu i Tuzilastvu BiH-a, vidi se prave patriote i da dobar dio tala ide njima, ugradili su se taman, svima super... Na nama je samo da placamo porez i divimo se razlicitostima kriminala u nasoj lijepoj drzavi, toliko smo usavrsili lopove i izdajnike da nam cijeli svijet zavidi na tom uspjehu..

***

***

***

na 2 utakmice pa noga, ahahahahahaha

Tuner

Papak nisu to navodnici. Nepismenjakovicu to je apostrof. A napisi naslov bez navodnika evo bit cu ti rob do zivota.

Hm

Svi mogu samo barbarez ne moze. Ocigledno je najmanje zasluzio.

BAD

Da nije žalosno bilo bi smiješno kakav VIC od reprezentacije pravi Dodikov mali VICE!!!

VICO ODLAZI!!!

Sve gore od goreg. Azurno se radi na unistavanju reprezenacije, lige i svega! VICO ODLAZI!!

Gost_Radio_Sarajeva

Dokle vise ove ankete? Anketa treba da bude ko je novi predsjednik Saveza i direktor A reprezentacije. Ko god da bude propasce, nema nove atmosfere dok ovi ne odu.

/ Najnovije