Prvotimci Sarajeva ugostili Muhameda i Hasiju Ćebo - vjerne navijače

FK Sarajevo
Prvotimci Sarajeva ugostili Muhameda i Hasiju Ćebo - vjerne navijače
Nakon što je prije mjesec dana vijest o Muhamedu Ćebi zvanom "Dedo", koji je sa vjenčanja otišao kako bi pratio utakmicu bordo kluba sa Koševa, uprava ovog kluba odlučila je počastiti Dedu i njegovu suprugu,

Naime, jedan od najstarijih navijača FK Sarajevo, Muhamed Ćebo i njegova supruga Hasija, bili su gosti ovog kluba, te su se sa prvotimcima Samirom Radovcem, Elvisom Sarićem i Sašom Balićem družili cijelo jedno popodne u prostorijama kluba.

Ovaj izuzetno zanimljivi bračni par, koji je na veoma emotivan način pokazao privrženost bordo klubu, ispričao je prvotimcima i članovima uprave mnogo zanimljivih priča iz njihovog bogatog navijačkog iskustva, a posebno je interesantna bila priča da je popularni "Dedo" od ranih godina počeo da skuplja novinske članke i fotografije o FK Sarajevo. Danas njegova kolekcija sadrži gotovo 50 sveski koje su prepune ovakvih sadržaja, a neke od njih imali su priliku pogledati i igrači na ovom druženju.

Hasija i Muhamed su bili jako sretni zbog druženja sa fudbalerima Sarajeva, od kojih su dobili i prigodan poklon iz Bordo Fan Shop-a, od srca su im poželjeli sreću u predstojećem derbiju protiv Željezničara.

"Želimo se zahvaliti na pozivu. Moja supruga i ja smo došli, jako smo fino primljeni od vas. Nove igrače smo upoznali i zadovoljan sam sa svima i tako da će ostati u mom amanetu, u arhivi jedna lijepa uspomena sa vama i našim druženjem", kazao je Muhamed, dok je njegova supruga Hasija dodala:

Obavezno na utakmicu. Zadnja utakmica protiv Slobode je bila rezultatski razočaravajuća, ali ipak poslije kiše sunce će da zagrije i mislim da će Sarajevo pobijediti.”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije