Prosinečki pred Grčku ostao bez Zmaja: Može li ovo pokvariti planove selektora?

Radiosarajevo.ba
Prosinečki pred Grčku ostao bez Zmaja: Može li ovo pokvariti planove selektora?
Foto: AA / Robert Prosinečki

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Atini igra važan duel, a iz Grčke stiže vijest da se povrijedio Toni Šunjić.

Posao našem selektoru u ovim utakmicama otežala je povreda našeg najboljeg fudbalera Edina Džeke. Ipak, problemi su se nastavili kada se u Zenici povrijedio Edin Višća koji je još upitan za sutrašnju utakmicu, a sada je došla vijest da se sinoć Šunjić povrijedio pri samom kraju treninga koji su naši reprezentativci odradili u kampu AEK-a.

Komentator iz Arabije u transu nakon majstorije i gola Pjanića

Majstorija zvijezde Juventusa i kapitena Zmajava obišla je svijet, ali je nekako najdalje u svojim emocijama otišao arapski komentator

Radi se o povredi skočnog zgloba, a koliko je ozbiljno, pokazat će nalaz magnetne rezonance koji je danas urađen.

Prosinečki i Šunjić - undefined

Foto: Dženan Kriještorac: Prosinečki i Šunjić

Šunjić je pod stalnom brigom medicinskog tima, ali neće biti na raspolaganju selektoru Robertu Prosinečkom za sutrašnji duel protiv Grčke. 

Izdvojili smo tri opcije kako Zmajevi mogu na Euro, jedna je 100 posto sigurna

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je predvođena veličanstvenim navijačima na Bilinom polju nadigrala Finsku sa 4:1 i našim konkurentima u borbi za plasman na Eurossko prvenstvo očitala lekciju iz modernog nogometa. Zmajevi su s tim trijumfom ostali u igri za plasman na Euro 2020, a dodatno nas je obradovala sinoć vijest da se Lihtenštajn pobrinuo za još jedno iznenađenje odigravši 1:1 sa Armenijom.

 "Žao mi je što se Toni povrijedio, prate nas povrede već od prije okupljanja za ove utakmice, ali siguran sam da će momci naći snage i prevazići to, kao uostalom što su pokazali i u Zenici", rekao je Prosinečki za zvaničnu stranicu NSBiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije