Pripreme Željezničara u Antaliji: Sjajni uslovi, nema povreda

AA
Pripreme Željezničara u Antaliji: Sjajni uslovi, nema povreda
Pripreme fudbalera Željezničara, lidera Premijer lige BiH, u turskoj Antaliji teku prema planu, a sutra ih očekuje i prva provjera protiv bugarskog Etara.

“Dočekali su nas dobri tereni i lepo vreme. U ovom trenutku je najbitnije da nema ozbiljnijih povreda, tek nekoliko lakših istegnuća i upala mišića, što je jako važno za ovu fazu pripreme“, kazao je prvotimac “plavih“ Siniša Stevanović i dodao:

“Naša najveća prednost je što nam je igrački kadar ostao isti, tako da uz nekoliko pojačanja koja su nam došla možemo ravnopravno konkurisati za najviše ciljeve. Nećemo ništa obećavati našim navijačima da nam se ne bi desilo nešto kao prošle sezone.“

Admir Adžem, šef stručnog štaba Željezničara u Antaliju je poveo 24 igrača i za sada svi treniraju punim intenzitetom.  

Željo je prvi dio sezone u Premijer ligi BiH završio na prvom mjestu sa 41 bodom, jednim više od drugoplasiranog Zrinjskog. Također, Željezničar se plasirao u polufinale Kupa BiH, tako da ga u drugom dijelu sezone očekuje borba za trofeje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije