Fudbaleri Sarajeva otputovali na pripreme u Antaliju

Radiosarajevo.ba
Fudbaleri Sarajeva otputovali na pripreme u Antaliju
Fudbaleri fudbalskog kluba Sarajevo otputovali su danas na drugi dio priprema koji će obaviti u turskoj Antaliji.

Šef stručnog štaba ekipe iz Titove 38b Husref Musemić istaknuo je kako će ekipa imati fantastične uvjete u Turskoj i dobre provjere.

"Sigurno da ćemo sve kombinovati. Imamo fantastične uslove i igrat ćemo četiri utakmice. Naša nesreća je što nećemo imati četiri standardna igrača. Znam da su navijači nestrprljivi i želim im reći da će biti novih igrača. Teško je doći do igrača. Mi ne želimo da pravimo grešku i da dajemo nekom ugovore na duži period. Mi ćemo u naredna dva-tri dana riješiti još dva igrača, ali nikome ne mogu ništa obećati. Igrači kažu u redu i onda ispadne drugačije. Ne želimo praviti greške kao u posljednje četiri godine. Znate da svaki trener živi od rezultata, tako da je moj interes da imam što kvalitetniju ekipu i što veći broj dobrih igrača", istaknuo je Musemić.

U Antaliji Bordo tim će igrati četiri prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu 28. januara protiv azerbajdžanskog Qarabaga. Drugi protivnik Bordo tima je Kuban Krasnodar (2. 2. 2018.), treći je Mariupol (4. 2. 2018.), a posljednji podgorička Budućnost (8. 2. 2018.).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije