Adžem čestitao igračima na zasluženoj pobjedi, Musemić nije nezadovoljan

Radiosarajevo.ba
Adžem čestitao igračima na zasluženoj pobjedi, Musemić nije nezadovoljan
Radiosarajevo.ba / PrtScr
Fudbalski klub Željezničar dočekao je danas na stadionu Grbavica u 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gradskog rivala Fudbalski klub Sarajevo. Slavio je domaćin rezultatom 2:1.

"Željezničar je imao više šansi i zasluženo je pobijedio. Mi danas nismo imali igrače koji su bili na visokom nivou", rekao je Husref Musemić navodeći kako je zadovoljan igrom s obzirom na teške uslove na terenu.

Admir Adžem složio se sa Musemićem da utakmica nije bila toliko teška s obzirom na uslove.

"Ja bih prije svega čestitao svojim igračima. Cijelu utakmicu smo se pitali kakav će biti rezultat. Bili smo pripremljeni i na kraju smo zasluženo slavili", rekao je Adžem navodeći kako se već okreću prema idućoj utakmici koja je jako bitna za njih, a to je utakmica četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.

Na upit novinara o tome da su prije utakmice igrači FK Sarajevo bili favoriti jer su bili u boljoj formi, a da su u ovoj utakmici pokazali manjak srčanosti, Musemić je rekao da bi možda bilo drukčije da su jučer igrali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije