Prepoznajete li dječaka: Fascinantna priča o jednoj slici i dvojici asova

Radiosarajevo.ba
Prepoznajete li dječaka: Fascinantna priča o jednoj slici i dvojici asova
Godina je 2005. David Beckham je engleska fudbalska zvijezda, kapiten reprezentacije, igra za Real Madrid.

U Londonu je Beckham 2005. otvorio Fudbalsku akademiju za mlade talente, tom prilikom napravio sliku s dvoje učenika…

Prepoznajete li 11-godišnjeg dječaka? Da, to je Harry Kane, najbolji engleski fudbaler, kapiten reprezentacije, vodeći strijelac ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva…

I još nešto: Kane je s dva realizirana penala u meču osmine finala Mundijala protiv Kolumbije najzaslužniji što je Gordi Albion skinuo 28-godišnje prokletstvo poraza na jedanaesterce na velikim takmičenjima. Ono što je toliko puta zaustavilo generaciju Davida Beckhama...

Stara fotografija Kanea i Beckama krije još jednu fascinantnu priču. Djevojčica koju je Beckham zagrlio drugom rukom je tada 12-godišnja Kate Goodwin, danas izabranica srca Harry Kanea!

Upoznali su se u školi, zbližili se… Sedam dana nakon fotografije s Beckhamom, započeli su ljubavnu vezu koja je kulminirala prosidbom na Bahamima (2017). Imaju kćerku Ivy, a nakon Svjetskog prvenstva Kate će na svijet donijeti još jednu djevojčicu.

 

A post shared by Harry Kane (@harrykane) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije