Premijer liga BiH: Zahuktalo FK Sarajevo na Koševu dočekuje 'ranjeni' FK Velež

0
Radiosarajevo.ba
Premijer liga BiH: Zahuktalo FK Sarajevo na Koševu dočekuje 'ranjeni' FK Velež
Foto: FK Sarajevo / Susret Tuzla Cityja i Sarajeva

U posljednjem susretu 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo će kao domaćin na stadionu Koševo igrati meč protiv FK Velež. 

U ovaj susret ove dvije ekipe ulaze u potpuno različitim situacijama. Nakon burnog ljeta, Bordo tim se napokon stabilizovao. Novi trener Simon Rožman je uspio da nađe dobitnu kombinaciju, te nakon šokantnog poraza u prvom kolu vrati ekipu na pobjednički kolosijek. 

S druge strane, Mostarci su imali fantastičan start i već su u prvom kolu zabilježili pobjedu od čak 5:0 na domaćem terenu. Nakon toga, dva puta su remizirali i odgovor uprave je bio otkaz treneru Nedimu Jusufbegoviću.

Bizarni novi detalji: Milionsku pljačku u Banjoj Luci počinio - glumac

Bizarni novi detalji: Milionsku pljačku u Banjoj Luci počinio - glumac

Da stvar po Rođene bude gora, uskoro je otišao i direktor Sanjin Alagić. U Mostaru je sada situacija dosta napeta, te se čeka meč protiv Bordo tima da se probaju vratiti boljim rezultatima. 

Susret se igra u ponedjeljak, 28. augusta, u 21 sat na stadionu Koševo. Meč možete pratiti uživo na kanalima Arene Sport

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije