Premijer liga BiH: Derbi kola u Banjoj Luci, FK Borac dočekuje HŠK Zrinjski

0
Radiosarajevo.ba
Premijer liga BiH: Derbi kola u Banjoj Luci, FK Borac dočekuje HŠK Zrinjski
Foto: FK Sarajevo / Ilustracij / FK Borac

Nakon reprezentativne pauze, vratila nam se Premijer Liga Bosne i Hercegovine. U subotu, 30. marta ukupno će biti odigrane tri utakmice u sklopu 24. kola.

Najveći fokus nogometne javnosti u BiH biti će na derbi kola FK Borac i HŠK Zrinjski na gradskom stadionu Banja Luka u 16 sati, a NK Široki Brijeg ide na gostovanje u Ugljevik protiv NK Zvijezde 09.

Dosadašnji dio sezone ekipa FK Borca je odradila na sjajana način i sasvim zasluženo se nalaze na vrhu tabele, a drugoplasirana ekipa na tabeli je upravo HŠK Zrinjski.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Istakao je trener FK Broca da respektuje HŠK Zrinjski, ali najavio je borbu za pobjedu iako njegov tim ima 12 bodva prednosti u odnosu na tim iz Mostara.

Trener NK Širokog Brijega, koji također igra u subotu, 30. marta uputio je riječi opreza pred svoju ekipu koja gostuje u Ugljeviku protiv FK Zvijezde 09. Skender ističe da neće biti lako igrati na gostujućem terenu te da će njegovi igrači morati biti u pravom izdanju kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Utakmice koje se igraju u subotu, 30. marta možete pratiti u direktnom TV prijenosu na Arena Sport.

Subota, 30. mart:

  • Zvijezda 09 - Široki Brijeg u 13:30 sati Arena Sport
  • Borac - Zrinjski u 16 sati Arena Sport
  • Gošk Gabela - Posušje u 20:45 sati Arena Sport

Standings provided by Sofascore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije