United teže od očekivanog protiv Brightona, WBA nosi bod iz Londona

Radiosarajevo.ba
United teže od očekivanog protiv Brightona, WBA nosi bod iz Londona
Odigrano je pet utakmica 13. kola engleskog Premiershipa. Očekivanu pobjedu upisao je Manchester United Josea Mourinha.

United je teže od očekivanog slavio protiv Brightona na svom Old Traffordu. Domaći su otpor gostiju slomili tek u 66. minuti utakmice preko Ashleya Younga. Ostalo je do kraja utakmice 1:0 za ekipu Josea Mourinha. 

Tottenham je na svom terenu dočekao West Bromwich Albion. Gosti su do vodstva došli nakon samo četiri minute igre. Pogodio je Rondon u četvrtoj minuti. Domaćin je do izjednačenja došao preko Kanea u 74. minuti utakmice. Rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice. 

Crystal Palace je na svom terenu ugostio Stoke City. Prvi su se radovali gosti. Za vodstvo Lončara pogodio je Shaqiri u 53. minuti susreta. Domaći su izjednačili u 56. minuti, a pogodio je Loftus-Cheek. Pobjedu domaćim donio je Sako u 92. minuti susreta. 

Newcastle United je na svom terenu ugostio Watford. Gosti su slavili rezultatom 3:0. Poveo je Watford nakon 19 minuta igre preko Hughesa. Na 2:0 povisio je Yedlin u 46. minuti, dok je konačnih 3:0 postavio Gray u 63. minuti utakmice. 

U duelu Swansea i Bournemoutha nije bilo golova. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije