Prati ga pola miliona žena: Rurik Gislason zapalio Instagram

Radiosarajevo.ba
Prati ga pola miliona žena: Rurik Gislason zapalio Instagram
Foto:Instagram / Gislason: Oduševio žene širom svijeta
Da nogometne zvijezde nisu jedine zvijezde Mundijala uvjerili smo se davno, a još jedan dokaz tome je Islanđanin Rurik Gislason.

Senzacije Islanđana ne prestaju. Nakon što su na Evropskom prvenstvu prije dvije godine u osmini finala izbacili Englesku, sami plasman na Svjetsko prvenstvo zemlje od 330 hiljada stanovnika novi je veliki uspjeh.

A onda su već na startu Mundijala zaustavili Lionela Messija i Argentinu odigravši 1:1 u Moskvi. Pola sata u toj utakmici dobio je Rurik Gislason, nogometaš njemačkog drugoligaša Sandhausena. Ušao je u 63. minuti utakmice, a to nije ostalo nezamijećeno ni kod suprotnog spola.

Do utakmice je Gislason imao stotinjak hiljada fanova na Instagramu, pa ga sada prati skoro pola miliona, mahom žena, i taj broj još uvijek raste velikom brzinom.

Brazilska glumica Gabriela Lopes dosta je pomogla u tome jer je objavila na društvenim mrežama ''Kako je moguće biti toliko zgodan?'', a ona sama ima više od dva milina fanova.

Još jedna glumica, Gimena Accardi, objavila je kako je čak 40 hiljada njenih fanova na Instagramu počelo pratiti zgodnog nogometaša koji je tako u 30 minuta uspio postati svjetski poznat.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije