Poznate cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - FC Zaria Balti

Fena
Poznate cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - FC Zaria Balti
/ FOTO: FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo u četvrtak dočekuje FC Zaria Balti, a utakmica protiv moldavskog predstavnika igrat će se na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

"Za predstojeći evropski susret našeg kluba, koji je ujedno i prvi domaći u sezoni 2017/18, članovi Fudbalskog kluba Sarajeva ostvarit će značajan popust na cijenu pojedinačnih ulaznica - Tribina "Sjever Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 10 KM/ 8 KM za članove, Tribina "Zapad" - 12 KM/ 10 KM za članove, Tribina "Zapad Galerija" - 25 KM/ 20 KM za članove, te Tribina "Bordo VIP" - 50 KM", navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

Članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti od ponedjeljka, 3. jula u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ul. Maršala Tita, a radno vrijeme odjela u idućoj sedmici bit će od osam do 18 sati.

Ulaznice po rednovnim cijenama za predstojeći susret Sarajeva naći će se u prodaji od ponedjeljka, 3. jula i bit će dostupne u oba Bordo Fan Shopa (ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan), a informacije o dodatnim prodajnim mjestima bit će poznate u narednim danima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije