Poznata službena lica i satnica posljednjeg kola PL BiH u 2016. godini

Radiosarajevo.ba
Poznata službena lica i satnica posljednjeg kola PL BiH u 2016. godini
Pixabay / Ilustracija
Utakmicama 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine bit će spuštena zavjesa na premijerligaški fudbal u 2016. godini.

Posljednje kolo Premijer lige BiH u 2016. godini otvorit će Vitez i Zrinjski. Utakmica se igra u Vitezu u petak s početkom u 13 sati. Sudit će Admir Šehović sa pomoćnicima Dženanom Milićem i Muamerom Čauševićem. U subotu na Grbavici, snage će odmjeriti FK Željezničar i NK Čelik sa početkom u 13 sati. Ovaj meč će suditi Darko Obradović sa pomoćnicima Goranom Dujakom i Radislavom Kačavendom.

FK Sloboda će u 13 sati na Tušnju ugostiti FK Krupa, sudit će ga Haris Kaljanac sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem. FK Olimpic će dočekati NK Metalleghe na Otoci u subotu u 13 sati, a sudit će ga Ermin Sivac sa pomoćnicima Čedomirom Vičićem i Markom Perićem.

Narednog dana, svoj će meč odigrati FK Sarajevo i FK Radnik na stadionu Koševo sa početkom u 13 sati, a sudit će ga Ilija Živković sa pomoćnicima Igorom Radakovićem i Mirzom Čehajom. Posljednji meč kola u 16 sati igraju NK Široki Brijeg i FK Mladost na Pecari,a sudit će je Tomislav Čuić sa pomoćnicima Harisom Bakovićem i Sretenom Udovičićem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije