Potresna priča o sudiji Miličeviću nikoga nije ostavila ravnodušnim

Radiosarajevo.ba
Potresna priča o sudiji Miličeviću nikoga nije ostavila ravnodušnim
Sudija Ljubo Miličević, koji je u centru pažnje bio nakon utakmice između Olimpica i Željezničara, danas je opet dospio u središte bh. sportske javnosti.

Naime, Miličević je u razgovoru za Dnevni Avaz otkrio kako je teško bolestan, te da ima tumor želuca. On je istakao kako je na vlastitu odgovornost izašao iz bolnice i sudio duel drugog kola. Podsjetimo na toj utakmici Miličević je napravio nekoliko velikih grešaka, a danas se izvinio navijačima Željezničara zbog toga.

Nakon utakmice Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je suspendovao sudiju Miličevića na 18 utakmica. Odmah nakon objavljivanja ove vijesti oglasili su se i iz FK Željezničar.

"Kolektiv FK Željezničar sudiji BH Telecom Premijer lige BiH, Ljubi Miličeviću, želi brz oporavak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Miličevića da bude gost Kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Milićević u periodu u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu", stoji u saopćenju kluba iz Zvorničke 27.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije