Potpuni nered u zemlji koja je postala rob huligana: Divljanje na terenu i dimne bombe

1
Radiosarajevo.ba
Potpuni nered u zemlji koja je postala rob huligana: Divljanje na terenu i dimne bombe
Foto: PrtScr / Neredi na utakmici Ajaxa i Groningena

Nastavljaju se problemi u nizozemskome nogometu. Nedjeljna utakmica između Ajaxa i domaćeg Groningena morala je biti prekinuta već u devetoj minuti zbog apsolutnog kaosa na stadionu Euroborg nakon divljanja navijača.

Publika je morala svjedočiti agresivnom bacanju baklji na travnjak, dok su se neki navijači uspjeli na silu i probiti na teren. Suci jednostavno nisu imali izbora te su prekinuli susret 32. kola nizozemske Eredivisie, piše Jutarnji.hr.

Do divljanja i bacanja dimnih bombi došlo je već u šestoj minuti, da bi tri minute kasnije, zbog domaćeg navijača koji je utrčao na travnjak s banerom na kojemu je tražio ostavku uprave, prekid bio neizbježan.

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Nakon dvadeset minuta suci su opet poslali igrače na teren, no nakon novog festivala baklji i dimnih bombi označili su kraj susreta. U ovome trenutku ne zna se hoće li se utakmica nastaviti ili će pobjeda od 3:0 za Ajax biti registrirana za zelenim stolom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije