Pogledajte sve golove koji su jučer postignuti na Euru

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte sve golove koji su jučer postignuti na Euru
Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba / Pet golova viđeno je na jučerašnjim susretima osmine finala

Europsko prvenstvo nam je donijelo zaista fantastičan fudbal. Brojne utakmice bile su dramatične, a jedna takva igrana je sinoć u Glasgowu između Švedske i Ukrajine.

Meč je otišao u produžetke, a na kraju ga je Ukrajina riješila u svoju korist golom Artema Dovbyka iz 119. minute.

Prije toga vidjeli smo po jedan gol na obje strane kada je u pitanju taj susret i dva gola na Wermbleyju gdje su igrale Engleska i Njemačka. U pobjedi Gordi albiona (2:0) pogađali su Harry Kane i Raheem Sterling te na taj način izbacili Elf u ranoj fazi još jednog velikog takmičenja.

Ruku na srce, jučerašnji dan sa ukupno pet postignutih golova, nije bio ni blizu uzbudljiv kao prethodni kada smo na utakmicama Hrvatska - Španija i Francuska - Švicarska vidjeli čak 14 pogodaka.

Ipak, drama nije izostala. Sve golove s jučerašnjih utakmica možete pogledati u video prilozima. Obzirom da je portalima zbog autorskih prava zabranjeno da postavljaju videa s Eura, golove možete pogledati na OVOM i OVOM linku.

Podsjetit ćemo vas na kraju još jednom na sve parove četvrtfinala:

Belgija – Italija (2. juli 18.00)

Švajcarska – Španija (2. juli 21.00)

Ukrajina – Engleska (3. juli 18.00)

Češka – Danska (3. juli, 21.00)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije