Pogledajte kako policajac sa leđa "ubija od batina" huligana

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vidi ovo

Policajci su psi i ogavne zvijeri,s vrlo niskom inteligencijom.Bog s,v ih je tako opisao i da nece moci se raju ni pribliziti,stanovnici pakla.

Trtrtr

I šta bi sad mi trebali ...? Da osudimo policijsko nasilje? Nakon što su se samovoljno zaustavili i blokirali autoput i još onda fizički napali policiju ... Sigurno su im policajci trebali poslati pismenu molbu da prestanu sa takvim ponašanjem ... Za huligane i sve one koji ih podržavaju na bilo koji način, je ZAKON pendrek!

Bato

E neka ga je spucao pendrekom preko leđa. Neće mu se vidjeti tetovaža. Sve će pomodriti hihihi. Od obijesti ovi huligani ne znaju više šta bi. Samo batina, iz raja izašla.

Duduk

Policajci su psi i ogavne zvijeri,s vrlo niskom inteligencijom.Bog s,v ih je tako opisao i da nece moci se raju ni pribliziti,stanovnici pakla. ka Vidi ovo<<Vidimo a da je taj isti huligani napali tebe il tvoje ti bi rekao gdje je policija oni lijeni i pendrek je zakon. Kako se govori o policiji kad ti ne treba

Barbari novog vremena

Ovo je jos preblago sta su im trebali uraditi. Ko su ti huligani da oni nesto uredjuju u drustvu, osobe sa vrlo niskim koeficijentom intiligencije, kulture i odgoja. Sve te huligane sacudnim imenima Torcida, Manijaci, Horde.... treba zabranitri i ako se pojave onda im treba dati jednu dobru vaspitnu da ne mogu sjesti 6 mjeseci. Poslije toga da plate i ociste sve sto su unistili.

Koel

Svaka cast za policiju trebali su im noge polomiti stoka je to narkomani i zadnji ljudski sljam

Db

Bravo za policiju HR.

Hu Hu

Policajci su psi i ogavne zvijeri,s vrlo niskom inteligencijom.Bog s,v ih je tako opisao i da nece moci se raju ni pribliziti,stanovnici pakla. ka Vidi ovo Pas te napravio smece jedno huligansko. Je li trebao pustiti da ga ubije?

/ Najnovije