Pomažemo ti pakirati kofere! Ovo su cipele koje trebaš za ljetovanje!

1
Promotivni tekst
Pomažemo ti pakirati kofere! Ovo su cipele koje trebaš za ljetovanje!
Foto: Deichmann / Cipele za ljetovanje

Sada je čas da napokon razmislite o svim kombinacijama koje ćete nositi na odmoru. Ako vas uskoro čeka pakiranje i odlazak na godišnji, naša preporuka ljetnih modela obuće, čija će vas udobnost osvojiti od prvog momenta, stiže baš u pravi čas. Mi smo svu obuću koju ćemo nositi ovog ljeta pronašli u Deichmannu, a sigurni smo kako će se i vama svidjeti naš izbor!

Vamos a la Playa

Foto: Deichmann / Udobne i kvalitetne papuče

Sunce i more u fokusu su ljetnog godišnjeg odmora, pa čak i ako svu ostalu obuću morate ostaviti kod kuće – neka par udobnih i kvalitetnih papuča bude obavezan dodatak vašem koferu. Odlazak na plažu nezamisliv je bez praktičnih i vodootpornih papuča, a u Deichmannu ćete pronaći velik izbor materijala, boja i modela ove zasigurno najpoželjnije ljetne obuće. Nama su se osobito svidjele crne natikače s dodatkom zlatnog ukrasa koje odlično izgledaju u kombinaciji s traper hlačicama ili suknjom. Osim kupaćeg kostima, ove zanimljive papuče naš su omiljeni ljetni modni dodatak!

Tako jednostavno, a tako lijepo

Foto: Deichmann / Ravne sandale

Ravne sandale neophodna su obuća kada temperature na gradskim ulicama krenu rasti. Nešto elegantniju opciju otvorene obuće od papuča, u Deichmannu smo pronašli u nizu neodoljivih boja, ali posebno nam se svidio model u kombinaciji crne kože i zlata, jer djeluje minimalistički, ali moćno i predstavljaju idealan statement komad. Osim ovih elegantnih sandala, u Deichmannu naglašavaju kako su glomazni modeli sandala s platformom apsolutni hit ovog ljeta, a naročito ih obožavaju tinejdžerice i žene koje ovog ljeta žele isprobati najnovije modne trendove!

Troje tinejdžera se vozalo jednim romobilom po ulicama Sarajeva

Troje tinejdžera se vozalo jednim romobilom po ulicama Sarajeva

Udobnost na svakom terenu

Foto: Deichmann / Lagane ljetne patike

Kamene ulice, strmi putevi do plaže i duge šetnje – opremite li se odgovarajućom obućom, ništa vam neće pokvariti doživljaj godišnjeg! Par laganih ljetnih patika uvijek je dobra ideja kada planirate putovanje, jer se u njima vaša noga neće umoriti, pa nema potrebe za odustajanjem od izleta ili odlaska na onu predivnu, ali izoliranu plažu. Razgledajte strme, kamene ulice povijesne jezgre bez straha od proklizavanja, a pritom izgledajte svježe, mladenački i razigrano. Bijele modne patike brenda Puma idealno se kombiniraju uz baš sve vaše outfite i jedan su od najpoželjnijih modnih dodataka ove sezone!

Izlazak koji se pamti

Foto: Deichmann / Sandale sa potpeticom

Ako su ludi večernji izlasci sastavni dio vašeg godišnjeg odmora, vaš kofer svakako će biti potrebno nadograditi i parom sandala s potpeticom. Naglasite osunčan ten izborom sandala u neodoljivim pastelnim ili neonskim nijansama. Trendy boje poput zelene, ciklama ili nježnih nijansi lila, plave i žute u Deichmannu su zaživjele u udobnim modelima sandala, slingback cipela i platformi. Bez obzira gdje planirate provesti svoje ljetovanje, s parom ovakvih cipelica jedva ćete dočekati priliku za večernji izlazak.

Nadamo se da ćete i vi svoje ljeto provesti uživajući u suncu i moru te da vam godišnji donosi priliku za zasluženi odmor! Planirajte ljetovanje bez briga, a svu obuću koja vam može zatrebati pronađite u obližnjoj Deichmann trgovini!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije