Napokon je došao red na potpetice s kojim nema boli!

0
Promotivni tekst
Napokon je došao red na potpetice s kojim nema boli!
Foto: Deichmann / Potpetice s kojima nema boli

Vodeće modne kuće u svijetu istovremeno u svojim kolekcijama predstavljaju modele salonki s vrtoglavim platformama kao i štikle s optimalnim, udobnim potpeticama do 7 cm. Iako su godinama zanemarivane u krugu visoke mode, niske potpetice vraćaju se na velika vrata i sada ih viđamo posvuda – obožavaju ih poznate slavne dame poput Belle Hadid i Zendaye. U nastavku vam donosimo naš izbor trendy, udobnih cipela niskih potpetica i ravne modele sa zanimljivim zaokretima koje smo pronašli u Deichmannu.

Štikle iz kojih se nećete poželjeti izuti

Potpetice s kojima nema boli - undefined

Foto: Deichmann / Štikle iz kojih se nećete poželjeti izuti

Sve više modnih stručnjaka shvaća važnost udobnosti, kao i činjenicu da kada se osjećamo dobro i izgledamo dobro. Cipele potpetica do 7 cm zapravo su jedan od najudobnijih modela koje žena može nositi jer ne štete stopalu i omogućuju lagan korak tijekom cijelog dana. Ako ste do sada sumnjali u nosivost i stiliziranje ovakvih cipela, već jedan pogled na predivne modele koje smo pronašli u Deichmannu razuvjerit će vas i inspirirati na proljetni shopping. Natikače na petu, slingback cipelice koje ovog proljeća dolaze u više trendy boja te stabilne block potpetice odišu profinjenošću i seksipilom kakav teško mogu nadmašiti i najviše, iglene štikle.

Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

Zapaljiva retorika Milorada Dodika za govornicom: Spominjao Srebrenicu, Sarajevo, Izetbegovića...

Baš kao junakinja iz omiljene TV serije

Potpetice s kojima nema boli - undefined

Foto: Deichmann / Baš kao junakinja iz omiljene TV serije

Loaferice su svoj povratak na sami vrh svjetske modne scene doživjele tijekom prethodnih godina, kada je naglasak pri odijevanju sve češće stavljan na udobnost, a povratak stila 90-ih godina zaživio svoj novi život. Loaferice nas podsjećaju na stylinge zvijezda tinejdžerskih TV serija pa nije ni čudo da njihovo kombiniranje svakom outfitu donosi dozu mladenačke zaigranosti. U Deichmannu vas čekaju različiti modeli chunky loaferica kao stvorenih za nošenje s razigranim soknama, u kombinaciji sa širokim trapericama ili laganim haljinama cvjetnih uzoraka. Uz par loaferica, lako je pratiti korak s trendovima.

Nikad ljepše baletanke

Potpetice s kojima nema boli - undefined

Foto: Deichmann / Nikad ljepše baletanke

Osim potpetica različite visine, ovo proljeće donijelo nam je i povratak jedne od najkontroverznijih vrsta ženske obuće – baletanki. Iako smo im u prošlosti zamjerali to što žensku nogu vizualno skraćuju, dizajneri su se dosjetili kako zaobići glavnu zamku baletanki, pa sada na policama trgovina Deichmann možete pronaći baletanke špic vrha koje izdužuju vašu figuru. Tu je i velik izbor neutralnih nijansi i baletanki u boji kože koje neće ometati vašu siluetu.

Najudobnije modele cipela za cjelodnevno nošenje potražite u najbližoj Deichmann trgovini i uživajte u bezbrižnom proljeću. Ponudu Deichmanna možete istražiti na službenim stranicama deichmann.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije